-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

Filmo „Zero 2“ nacionalinė premjera – jau trečiadienį!

Trečiadienį kino teatrų sienas Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje sudrebins premjeriniai skandalingos juodosios komedijos „Zero 2” seansai. Bilietai į premjerą jau išgraibstyti, o pirmas raide „S“ pažymėtas lietuviškas filmas žada didelę porciją isteriško juoko, itin pikantiškų vaizdų ir kandžių frazių, kurios bus cituojamos dar ilgai ir garsiai.
Vovka iš filmo ZERO2
Vovka iš filmo „Zero 2“ / Pauliaus Makausko nuotr.

Emilio Vėlyvio režisuotame lietuviško kino hite sužibės garsiausios nūdienos žvaigždės – Vytautas Šapranauskas, Ramūnas Rudokas, Inga Jankauskaitė, Žemyna Ašmontaitė, Kęstutis Jakštas, Aušra Štukytė, Saulius Siparis. Jie su būriu Lietuvos verslo ir pramogų įžymybių dalyvaus trečiadienį kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ vyksiančioje raudonojo kilimo premjeroje.

Filmas „Zero 2” pasakoja dviejų bičiulių smogikų Makso ir Silvestro nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – rasti pagrobtą narkotikų kurjerį – ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeiminių išdavyčių tornadą. Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie „tiekėjo“, jie atskleidžia visiškai beprotišką sąmokslą.

„Zero 2“ – tai nuolatinė įtampa, veiksmas, sultingi personažai, kalbantys gatvės slengu, ir iš kojų verčiantys netikėti juokeliai.

Nuo sausio 22 dienos „Zero 2” taip pat išvys Alytaus, Marijampolės ir Visagino žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius