-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 23

Filmuojant „Triušio urvą“, Nicole Kidman ir Aaronas Eckhartas įtampą mažino konfliktais

Dirbdami viename filme, aktoriai Nicole Kidman ir Aaronas Eckhartas nuolat kivirčijosi ir filmavimo aikštelę drebino barniais.
Filmas „Triušio urvas“
Filmas „Triušio urvas“ / Kadras iš filmo

Aktoriai erzino vienas kitą filmuodamiesi naujame filme „Triušio urvas“. Jame „Oskaro“ laureatė N.Kidman ir „Auksinio gaublio“ nominantas A.Eckhartas įkūnijo sūnaus netekties prislėgtą porą. Dėl emocionaliai sudėtingo siužeto filmavimo aikštelėje nuolat tvyranti įtampa kartais prasiverždavo piktais aktorių kivirčais.

„Ji erzino mane, o aš erzinau ją. Bet taip jau būna kuriant filmus. Kodėl gi negalima pasipykti bent dieną? Ar pusdienį? Tai nuima įtampą, – pasakojo amerikiečių aktorius E.Eckhartas. – Man keista, kad žmonės nustemba, jog filmavimo aikštelėse kartais tvyro įtampa ir ne visada būna patogu ir jauku, bet juk tai natūralu. Šalia dirba dešimtys ar net šimtai žmonių, siekiančių to paties tikslo, bet visi turi savo nuomonę. Nelengva laviruoti. Ypač kai tema sudėtinga. Pavyzdžiui, kaip galima tikėtis, kad, tarkim, narkomano, prostitutės ar panašus vaidmuo gali būti komfortabilus?“

Nepaisydamas barnių filmavimo aikštelėje, A.Eckhartas prisipažino, kad dirbti su N.Kidman jam vis tiek buvo labai malonu.

Drama „Triušio urvas“ – viena iš šių metų „Oskarų“ favoričių, jau atnešusi „Auksinio gaublio“ nominaciją N.Kidman. Filmas sukurtas pagal pripažinto amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire'o to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimą bei Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje.

Filmo „Triušio urvas“ premjera Lietuvos kino teatruose – jau nuo sausio 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius