Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 03

Harrelsonas: visi žmonės iš dalies narkomanai (video)

Aktorius Woody Harrelsonas niekaip nesupranta, kodėl žiniasklaida kelia tokį didelį sąmyšį dėl jo pomėgio marihuanai. Kaip teigia pats aktorius, „juk visi žmonės iš dalies yra narkomanai“.
Aktorius Woody Harrelsonas
Aktorius Woody Harrelsonas / Kadras iš filmo

Žvaigždė Holivude tapo viskuo, kas susiję su marihuana ar apsinešimu nuo šios narkotinės medžiagos simboliu. Netgi savo namuose Havajuose duodamas interviu žurnalui „Playboy“, aktorius užsirūkė suktinę.

Harrelsonas būtų už marihuanos legalizavimą JAV, tačiau nesupranta, kodėl visi mano jį esant visą laiką apsinešusį nuo šios medžiagos.

„Esu pats asmeniškai gavęs tokį bukletą, kuriame esu įvardintas kaip marihuanos aktyvistas. Manęs toks apibūdinimas visai nejaudina. Ir kodėl turėtų, jeigu marihuanos rūkymas man kelia vien tik malonumą“, – nelegaliais potyriais dalinosi aktorius

„Žmonės mėgsta išgerti. Kai kurie užsimeta po tabletėlę prieš eidami į vakarėlius, tačiau visa tai ne man. Kokainas mane gąsdina. Nesvarbu, kas tai būtų: cukrus, kava, seksas, sportas ar religija- visi esam į kažką įjunkę. Man asmeniškai patinka tas malonus apsvaigimas, kurį sukelia marihuana bei jos neslopinantis poveikis. Tai pats geriausias vaistas iš visų kitų. O kadangi mes esam visi nuo jų priklausomi, todėl nemanau tai esant blogu pasirinkimu“, – savo nuomonę išdėstė Woody Harrelsonas.

Pats aktorius nesigėdija prisipažinti, jog net dvejus metus buvo priklausomas nuo medikamentų, o štai jo brolis – net 8-erius.

Pastaruoju metu Woody Harrelsonas iš peties ėmėsi gaivinti savo aktoriaus karjerą. Neseniai su griausmu į Amerikos kino sales atskriejusi juodoji komedija „Zombių žemė“, Lietuvos kino teatruose bus pradėta demonstruoti jau nuo gruodžio 4 dienos.

Filmas „Zombių žemė“ kinuose nuo gruodžio 4 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius