-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 19

Kino kodas: komedija „Po vienu stogu“

Simpatiška kepyklėlės savininkė Holė (akt. Katherine Heigl) vis dar vieniša, o metai bėga kaip elniai. Situacija kardinaliai pasikeičia per vieną naktį, kuomet žūsta jos geriausių draugų pora (ups... tragiškas intarpas komedijoje!).
„Po vienu stogu“
„Po vienu stogu“ / Kadras iš filmo

Bet prieš mirtį jie dar spėja savo kūdikį testamentu palikti jai ir kitam geriausiam jų draugui Erikui (Joshas Duhamelis). Vargšė komedijos „Po vienu stogu“ herojė Holė vienu ypu gauna dovanų kūdikį, didelį namą su dideliais komunaliniais mokesčiais ir… nekenčiamą Eriką, kuris nuolat iš jos tyčiojasi. Ar toks keistas šeimyninis naujadaras (keistesnis net už Eltono Johno šeimynėlę) gali išlaikyti stabilumą? Be abejo gali, nes tai yra romantinė komedija. Todėl, remiantis Holivudo dėsniais ir Marksizmo teorija apie priešybių vienybę ir kovą, drąsiai prognozuojame laimingą pabaigą.

Reziumė

Pamačius kokio nors filmo plakate K.Heighl veidelį, galima neabejoti, jog tai bus romantinė komedija. Galbūt jai jau niekada nelemta suvaidinti dramatiško vaidmens, o gal ji pati to nenori? Žodžiu, mergina vardu Katerina tiražuoja save kaip jos herojė – pyragėlius ir jai neblogai sekasi. Nesunku atspėti, kad ir šios istorijos pradžioje jai labai nepatinkantis būsimas partneris maždaug po valandos laiko ekrane ims patikti.

Scenarijaus autoriai absoliučiai pateisina Meilės ir Tobulų Santykių pasiilgusių žiūrovų lūkesčius. Viskas labai profesionalu ir beveik automatizuota. Siužetą pagyvina keletas gerų Eriko pokštų ir darni poros vaidyba. Žino tie nevidonai prodiuseriai, kad mes mėgstame nubraukti ašarą, stebėdami neišvengiamą herojų judėjimą laimingos pabaigos link. Ypač kai už lango šalta, slidu, daug pykčio ir dar didesni mokesčiai už šildymą.

Faktai

„Po vienu stogu“ („Life As We Know It“) JAV, 2010  m., 105 min.
Režisierius Gregas Berlantis.
Vaidina: Katherine Heighl, Joshas Duhamelis, Joshas Lucasas.
ĮVERTINIMAS 2/4

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius