Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 16

Kino teatrus savaitgalį atakavo šunys

Sparčiai šylančio saulėto pavasario savaitgalį Lietuvos repertuaruose tvarką darė nenuorama labradoras Marlis, kuris neprisileido arčiau savęs jokių kitų konkurentų ir vienintelis iš visų surinko daugiau nei 100 tūkst. litų. Tai pačiai šuniukų partijai priklausantis, bet į prezidento būdą nepretenduojantis Boltas irgi nepasikuklino ir pasmalyžiavo už papildomus 75 tūkstantėlius.
Kadras iš filmo „Marlis ir aš“
Kadras iš filmo „Marlis ir aš“ / „Forum Cinemas“ nuotr.

Pasaulinius kino industrijos rekordus triuškinantis fantastinis veiksmo trileris „Stebėtojų lyga“ pasirodė stebėtinai kukliai, bet gal ir nereikėtų tuo stebėtis, nes Alano Moore'o pasiutusiose fantazijose užgimę herojai mūsų krašte vis dar išlieka „nežiniukais“. Klaidingi palyginimai su nepavykusiu „Fantastiškuoju ketvertu“ galėjo turėti neigiamų pasekmių specialiųjų efektų epo „300“ režisieriaus Zacko Snyderio naujam hitui.

Egzotiška ir graži dokumentika visai šeimai apie grakščiuosius flamingus žiūrovų antplūdžio irgi nesulaukė, nes tikslinė filmo auditorija pirmiau nusipirko bilietus pas Marlį ir Boltą.

Mažesnėse salėse karaliaujantis „Lūšnynų milijonierius“ dar neišbarstė savo galių ir jau šią savaitę turės 600 tūkst. litų. Tai fantastiškas rezultatas, kurį pasiekia tikrai ne kiekvienas 6-8 kopijomis startuojantis Holivudo pasiuntinys. Jei kokias 4 savaites Danny Boyle'o filmui bus sudarytos geros sąlygos repertuare, tai visai tikėtina, kad išryškės perspektyva sulaukti neplanuoto milijonieriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius