Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 04

Konano Barbaro tėvo vaidmenį Ronas Perlmanas sutiko vaidinti neperskaitęs scenarijaus

Ronas Perlmanas sutiko vaidinti filme „Konanas Barbaras 3D“, kai dar net nebuvo baigtas visas filmo scenarijus.
Ronas Perlmanas filme „Konanas Barbaras 3D“
Ronas Perlmanas filme „Konanas Barbaras 3D“ / Kadras iš filmo

Aktorius pasakoja, kad nenumano, kaip baigiasi filmas „Konanas Barbaras 3D“, nes neturėjo galimybės perskaityti viso scenarijaus, mat kai jam buvo pasiūlytas vaidmuo – scenarijus dar net nebuvo baigtas. Nepaisant to, R.Perlmanas teigia iškart sutikęs vaidinti šioje juostoje, nes jam labai patikusi pirmoji filmo scena, kurioje jis ir pasirodo.

R.Perlmanas filme vaidina legendinio kario iš Kimerijos tėvą. Iš pradžių šis vaidmuo buvo siūlytas aktoriui Mickey Rourke'ui.

Vaidinu Konano tėvą. Tai epinis filmas. Negaliu daug papasakoti apie filmo siužetą, nes nesu su juo susipažinęs, bet patikinu, kad pirmoji scena, kurioje man ir teko vaidinti – įspūdinga, – pasakoja aktorius. – Filmavimo aikštelėje man neteko susitikti su Jasonu Momoa (jis vaidina Konaną, – aut. past.), dirbau tik su jaunuoju Leo Howardu (vaidina Konaną vaikystėje, – aut. past.), kuris yra nepakartojamas aktorius. Nuo ketverių metų amžiaus jis turi juodąjį kovos menų diržą ir puikiai valdo kalaviją, tad šalia jo jaučiausi kaip mėgėjas.“

Konanas Barbaras 3D“ – naujausia legendinio kario nuotykių versija. Pirmą kartą Konano nuotykiai buvo ekranizuoti 1982 metais, o po šio filmo pagrindinį herojų įkūnijęs Arnoldas Schwarzeneggeris tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde.

Pasaulinė filmo „Konanas Barbaras 3D“ premjera Lietuvos kino teatruose – jau rugpjūčio 19-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius