Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 08

Nesi įžymybė – aktorei Hudson nepatiksi!

„Nuotakų karų“ herojė aktorė Kate Hudson sako, kad jai lengviau eiti į pasimatymus su garsenybėmis, negu susitikinėti su žmonėmis, kurie nėra įžymūs.
Kate Hudson filme „Nuotakų karai“
Kate Hudson filme „Nuotakų karai“ / Kadras iš filmo

„Aš manau, kad kai tu bendrauji su žmogumi, kuris žino, kaip viskas vyksta bei kas yra kas, yra lengviau – kai kažkas supranta, kas lydi tavo darbą, visą tą neišvengiamą visuomenės dėmesį. Tai nereiškia, kad iškart viskas bus gerai ir santykiai susiklostys puikiai, bet tai padaro mūsų bendravimą paprastesnį. Beje, daugelis taip vadinamų žvaigždžių yra labai mieli ir žavūs žmonės, ir tai džiugina“, – viename interviu pasakojo aktorė.

Šviesiaplaukė gražuolė, kuri susitikinėjo su aktoriumi Owenu Wilsonu ir dviratininku Lance'u Armstrongu mano, jog gali susidoroti su įžymybės statusu – žmonės, kurie yra šalia jos, padeda jausti balansą.

„Aš tiesiog grįžtu į savo namus, pas savo šeimą, sūnų, draugus ir tada viskas susitvarko, tampa harmoninga“, – sakė K. Hudson.

Nuotaikinga komedija „Nuotakų karai“ su Kate Hudson ir Anne Hathaway kinuose nuo sausio 16 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius