Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 11

Paskutinis „Saulėlydžio“ tęsinys „Brėkštanti aušra“ bus dviejų dalių filmas

Paskutinis filmas „Saulėlydžio“ sagoje „Brėkštanti aušra“ bus padalytas į dvi dalis. Anot pranešimo spaudai, pirmoji dalis kino teatruose turėtų pasirodyti 2011 metų lapkričio mėnesį.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart.
Robertas Pattinsonas ir Kristen Stewart / „Acmefilm“ nuotr.

„Summit Entertainment“ patvirtino sklandžiusius gandus, kad finalinė filmo apie vampyro ir mirtingosios meilę dalis bus padalyta į du filmus. Abiejuose pagrindinius vaidmenis, kaip ir visuose buvusiuose „Saulėlydžio“ tęsiniuose bei liepos 2 d. kinuose dar tik pasirodysiančiame „Užtemime“, atliks Robertas Pattinsonas, vaidinantis Edvardą, o jo mylimąją Bellą – Kristen Stewart.

Išplatintame spaudos pranešime teigiama: „Visų „Saulėlydžio“ sagų leidybos kompanija „Summit Entertainment“ patvirtino, kad „Saulėlydžio“ tęsinys „Brėkštanti aušra“ bus išleistas kaip dvi skirtingos dalys, kurių pirmoji pasirodys 2011 metų lapkričio mėnesį. Filmavimo darbai prasidės jau šių metų rudenį.“

Neseniai R.Pattinsonas pajuokavo apie „Brėkštančioje aušroje“ būsiančias sekso scenas, pareikšdamas, jog ši dalis lengvai galėtų tapti tik suaugusiesiems leidžiamu žiūrėti filmu.

„Paskutinėje dalyje Bela tampa vampyre ir išteka už savo meilės Edvardo. Nors dar ir neskaičiau filmo scenarijaus, nujaučiu, kad intriguojamų intymių scenų tikrai bus“, – spėjimais dalijosi aktorius R.Pattinsonas.

„Man labai įdomu, kaip jie sugalvos romantines meilės scenas iš knygos perkelti į ekraną. Visko gali būti, kad bus filmas su ženklu S. Įsivaizduokite, kas būtų, jei mes nuspręstume „Saulėlydžio“ tęsinį paversti atvirų sekso scenų filmu tik suaugusiesiems?“ – fantazavo 24-erių aktorius.

„Saulėlydžio“ tęsinys „Užtemimas“ kino teatruose – nuo liepos 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius