Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 26

R.Downey teigimu, Šerlokas Holmsas galėjo būti homoseksualus

Aktorius Robertas Downey jaunesnysis, kaip pranešama, labai sunervino kino kūrėjus vis laidydamas užuominas, kad filmo apie Šerloką Holmsą pagrindiniai herojai – Šerlokas Holmsas ir daktaras Vatsonas – turėtų būti gėjai.
Robertas Downey jaunesnysis
Robertas Downey jaunesnysis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Režisieriaus Guy Ritchie sukurtame filme „Šerlokas Holmsas“ R.Downey jaunesnysis atlieka pagrindinį, legendinio seklio vaidmenį. Jo ištikimiausią pagalbininką daktarą Vatsoną vaidina Jude‘as Law.

Pasirodydamas garsiame televizijos šou, kurį veda Davidas Lettermanas,  R.Downey jaunesnysis be užuolankų prabilo, kad tikrojoje istorijoje, kai nesprendė nusikaltimų, Holmsas ir Vatsonas galėjo turėti ir „kitokių santykių“. Aktorius tikino, kad daktaro Vatsono sužadėtinė galėjo būti tarsi priedanga dviejų vyrų santykiams.

Tačiau tokie R.Downey jaunesniojo juokeliai ant kojų sukėlė filmą išleidusios kompanijos vadovybę. Jie pateikdami kino juostą publikai pristatė ją kaip veiksmo kupiną nuotykių filmą.

„Robertas niekaip negali sustoti pasakoti visiems apie garsiausią pasaulyje vyrų romaną. Kino studijos atstovus tai nervina“, –  Telegraph.co.uk sakė vienas kūrybinės komandos darbuotojų ir  pridūrė, kad filmo leidėjai visai nenori, jog kino juosta taptų „Kuprotu kalnu 2“. „Kuprotas kalnas“ pasakojo dviejų gėjų kaubojų istoriją.

R.Downey jaunesnysis anksčiau yra apibūdinęs Šerloką Holmsą ir daktarą Vatsoną kaip du vyrus, kuriems tenka būti kambario draugais, pasipešti ir net miegoti vienoje lovoje.

Kai kurių literatūrologų tvirtinimu, originali Arthuro Conano Doyle'io parašyta istorija yra visiškai aseksuali ir „joje nėra demonstruojamas erotinis susidomėjimas nei vyrais, nei moterimis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius