-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 09

Roberts pataria Valentino dieną praleisti be rūbų

Holivudo žvaigždė Julia Roberts savo gerbėjoms davė netikėtą patarimą. Kad Valentino diena būtų romantiška ir nepamirštama, ji rekomenduoja meilės dieną praleisti...be rūbų.
J.Roberts
J.Roberts / „Scanpix“ nuotr.

Romantinės komedijos „Valentino diena“ spaudos konferencijoje aktorė kvietė moteris perimti iniciatyvą, jei nori nepakartojamos įsimylėjėlių dienos.

Kai viena žurnalistė pasiteiravo, kaip priversti partnerį pasielgti taip, kad Valentino diena abiems taptų nepamirštama, kino žvaigždė pirmiausia pasiūlė sukurti intymią aplinką prigesinus šviesas. Vėliau J. Roberts pasidomėjo, kiek laiko moteris susitikinėja su draugu, ar jau mylėjosi su juo.

Sulaukusi žurnalistės atsakymo, kad jos partneris save laiko blogu organizatoriumi, žaviausios pasaulyje šypsenos savininkė pasiūlė moteriai iš anksto pradėti planuoti vakarienę, nes tai pati svarbiausia naktis metuose: „Įsigykite labai gero vyno ir nusimeskite viršutinius rūbus. Įsitikinusi, kad tai yra garantuotas kelias į sėkmę.“

Šalia sėdinčio kolegos Bradley Cooperio aktorė pasiteiravo, ką jis apie tai mano.

O nuo vasario 12 d. magiškąją Julią Roberts išvysime Garry Marshallo romantinėje komedijoje „Valentino diena“. Aktorė juostoje įkūnija karininkę, tiesiai iš Irako atvykusią atostogų į Los Andželą. Šalia legendinės „gražiosios moters“ „Valentino dienoje“ taip pat pasirodys tokios įžymybės kaip Ashtonas Kutcheris, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel.

Filme vaizduojamos net penkios jaudinančios istorijos Los Andžele, kur žmonių likimai persipina laukiant tos vienintelės dienos, kai visų mintys sukasi apie meilę – „paskutinį vis dar jaudinantį dalyką šioje planetoje“. Įsimylėję ar vieniši – jie desperatiškai ieško meilės ir artumo, nes nė vienas nenori Valentino dieną būti vienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius