Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 07

MTV kino apdovanojimų ceremonija – persmelkta nešvankybėmis (nuotraukos, video)

Kino franšizei „Saulėlydis“ („Twilight“) saulė, regis, niekada nenusileis – sekmadienį antrasis šios romantinės istorijos apie vampyrus filmas, visai kaip ir pirmasis lygiai prieš metus, susišlavė penkis MTV kino apdovanojimus.
Energingas Jennifer Lopez šokis
Energingas Jennifer Lopez šokis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per ceremoniją, kurią galima pavadinti ir dvi valandas trukusia šio filmo reklamos laida, „Jaunatis“ („The Twilight Saga: New Moon“) buvo paskelbta geriausiu filmu, o jo žvaigždės Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas atsiėmė dar keturis apdovanojimus.

Be to, gerbėjai turėjo progą pamatyti išskirtinį trečiojo filmo „Užtemimas“ („The Twilight Saga: Eclipse“), kuris pradedamas demonstruoti birželio 30-ąją, anonsą.

K.Stewart buvo apdovanota už geriausią moters vaidmenį ir geriausią bučinį. Šį apdovanojimą ji pasidalijo su R.Pattinsonu.

Aktoriai, kurie ir tikrame gyvenime yra pora, pernelyg įsiaudrinusiems „Saulėlydžio“ gerbėjams, kurie, regis, dominavo amfiteatre „Gibson“, tyčia pademonstravo nerangų bučinį.

R.Pattinsonas taip pat buvo apdovanotas už geriausią vyro vaidmenį ir kaip pasaulio superžvaigždė.

Nors nešvankybėmis persmelkta MTV kino apdovanojimų ceremonija yra pritaikyta pagrindinei MTV auditorijai – paaugliams ir dvidešimtmečiams, kelias pramogų verslo pamokas jaunimui davė sąlyginai veteranais vadintini Tomas Cruise'as ir Sandra Bullock.

T.Cruise'as žibėjo visą pirmąjį ceremonijos pusvalandį, kai nusimetęs rimto žmogaus įvaizdį scenoje atliko sudėtingą šokio numerį su Jennifer Lopez.

Atgaivindamas savo blogąjį alter ego Lesą Grosmaną, šiurkštų kino studijos bosą iš 2008-ųjų komedijos „Griaustinis tropikuose“ („Tropic Thunder“), 47 metų aktorius sužavėjo auditoriją įspūdingu ir įžūliu pasirodymu.

„Buvo labai linksma“, – vėliau žurnalistams sakė jis.

S.Bullock atsiėmė apdovanojimą už visos karjeros pasiekimus ir įsisiurbė į lūpas Scarlett Johannson.

„Dabar, kai tai padarėme, gal galėtume grįžti į normalias vėžes? Nes terapija yra tikrai brangi“, – sakė S.Bullock, aiškiai bandydama išsklaidyti užuojautos bangą dėl santuokinių bėdų.

„Na, ir šaipykitės iš manęs, man tas pats... Ir aš manau, kad kai visi mes šiąnakt eisime į lovą, tiesiog pagalvokime apie visus tuos žmones, kuriuos veikia (naftos išsiliejimas Meksikos) įlankoje, ir tiesiog pasimelskime už juos“, – pridūrė aktorė.

Aštuoniasdešimtmetė Betty White iš „Auksinių mergaičių“ („Golden Girls“), kuri džiaugiasi nauja populiarumo banga, pavadino S.Bullock nacionaline vertybe ir sakė mačiusi visus jos filmus.

MTV kino apdovanojimų ceremonija, vykstanti trys mėnesiai po „Oskarų“ apdovanojimų, suteikia gerą progą žvaigždėms pasidžiaugti sėkme žiniasklaidos dėmesio centre. Laureatams apie pergalę paprastai pranešama iš anksto – štai kodėl jie visada sėdi iš krašto ir neatrodo nustebę, kai paskelbiamos jų pavardės.

Vis dėlto britų aktorius Tomas Feltonas iš filmų apie Harį Poterį užkulisiuose sakė sutrikęs dėl to, kad „Geriausio piktadario“ statulėlę gavo jis, o ne Christophas Waltzas, kuris šį sezoną už vaidmenį „Negarbinguose šunsnukiuose“ („Inglorious Basterds“) susišlavė kone visus įmanomus apdovanojimus.

„Tai tikrai absurdiška, argi ne? – sakė jis. – Būti toje pačioje kategorijoje kaip jis yra truputį juokinga, tikrai, jau nekalbant apie jo nugalėjimą.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius