Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 07

Savaitgalį į kino teatrus Justinas Timberlake'as sugrįžta animaciniame filme „Meškiukas Jogis“

Daugelis nustebo, kad Holivude specialiųjų efektų kūrimu filmams garsėjantis Ericas Brevigas („Perl Harboras“, „Vyrai juodais drabužiais“, „Diena po rytojaus“) nusprendė išbandyti režisieriaus kėdę, tačiau jau nuo šio penktadienio mūsų šalies kino teatruose pasirodysianti komedija „Meškiukas Jogis“ nustebins dar labiau. Pasirodo, kurti nuotykių filmus visai šeimai – tikrai ne lengviau, todėl į pagalbą jis pasikvietė dar ir puikius aktorius.
„Meškiukas Jogis“
„Meškiukas Jogis“ / „AcmeFilm“ nuotr.

„Animuotam filmui reikia ne ką mažiau fantazijos bei kompiuterinių technologijų, kad sukurtum tikrovišką vaizdą. Juk šiuolaikiniams vaikams neparodysi iš degtukų pastatyto laivelio, kai jie jau yra matę tiek daug nuostabių animuotų filmukų. Todėl mano darbas per daug nepasikeitė – tiesiog anksčiau daugiau teko kurti baisius blogiukus, o čia visus sugebėjimus atidaviau dviems mieliems meškinams, norintiems išsaugoti gyvūnų rojų“, – pasakoja režisierius. 

Pagrindiniam herojui, puikiai iš animacinių filmukų vaikams pažįstamam meškiukui Jogiui savo balsą „paskolino“ aktorius Danas Aykroydas („Vaiduoklių medžiotojai“, „50 pirmų pasimatymų“, „Perl Harboras“), o jo geriausią draugą Bubu įgarsino dainininkas bei aktorius Justinas Timberlake'as.

„Girdėjau savo balsą dainose, todėl tikrai negalvojau, kad nustebsiu, kai juo prabils meškinas. Tačiau pirmomis darbo su šiuo filmu dienomis vis prašydavau pakartoti scenas – perklausius įrašus krisdavau ant žemės ir ilgai juokdavausi. Kurti personažus vaikams yra geriausia, kas gali nutikti. Privalai būti nuoširdus, nes vaikai visada garsiai pasako, ką galvoja, o tai gali skaudinti labiau nei patys pikčiausi kritikų žodžiai“, – sako kadaise savo karjerą Disnėjaus klube pradėjęs J.Timberlake'as.

Tiesa, tai ne pirmasis filmas, kuriame galima išgirsti visame pasaulyje atpažįstamą dainininko balsą: anksčiau jis yra įgarsinęs personažus filme „Šrekas trečiasis” bei animaciniame seriale „Klyvlendo šou“.

Animuota juosta „Meškiukas Jogis“ pasakos apie tai, kaip gyvūnų rojumi vadinamam ir 100 metų jubiliejų švenčiančiam Želėstauno parkui iškyla grėsmė. Sumažėjus lankytojų skaičiui, miestelio meras nusprendžia rezervatą uždaryti, tad į kovą už parko išlikimą stoja protingiausias Želėstauno meškiukas Jogis ir jo sąžinės balsas Bubu.

Klasikinis jaunųjų žiūrovų pamėgtas animacinis filmas „Meškiukas Jogis“ jau šį penktadienį pasieks didžiuosius kino ekranus. Ir dar ne bet kokiu, o 3D formatu.

Kol linksmų, išmintingų bei įžymybių lūpomis kalbančių meškiukų kova už namų išsaugojimą prasidės kino teatruose, siūlome pažiūrėti nuotykių filmo visai šeimai anonsą:

VIDEO: Yogi Bear Movie Trailer 3 Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius