Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 05 17

Savo šešių vaikų džiaugsmui Angelina Jolie įgarsino filmą „Kung Fu Panda 2“

Ilgai lauktas „Šreko“ ir „Madagaskaro“ kūrėjų darbas „Kung Fu Panda 2“ jau netrukus džiugins ištikimiausius savo gerbėjus. Naujoje filmo dalyje susirinko gausus būrys Holivudo žvaigždžių, padovanojusių savo balsus filmo herojams: Jackas Blackas, Angelina Jolie, Garyís Oldmanas, Jackie Chanas, Dustinas Hoffmanas, Jean-Claude Van Damme, Lucy Liu, Michelle Yeoh ir kiti.
Filmas „Kung Fu Panda 2“
Filmas „Kung Fu Panda 2“ / Kadras iš filmo

Tingumu ir neblėstančia meile kovų menui kung fu garsėjanti panda Po (įgarsina akt. Jack Black) pagaliau įgyvendins savo svajonę – taps Drakono kariu ir kartu su naujaisiais kung fu draugais – šauniąja penkeriuke Tigre (įgarsina akt. Angelina Jolie), Beždžione (įgarsina akt. Jackie Chan), Gerve (įgarsina akt. David Cross), Angimi (įgarsina akt. Lucy Liu) ir Mančiu (įgarsina akt. Seth Rogen), gins Taikos slėnį nuo piktojo vagies ir jo legiono.

Šiemetiniame Kanų kino festivalyje „Kung Fu Panda 2“ kaip ir „Karibų piratai: ant keistų bangų“ bus parodyta nekonkursinėje festivalio programoje, 3D formatu. Tad tikėtina, jog festivalio metu ant raudonojo kilimo bus galimybė išvysti ne tik piratus Johnny Deppą ir Penélopę Cruz, tačiau ir pagrindinę animacinio filmo įgarsinimo komandą – Angeliną Jolie, Dustina Hoffmaną ir Jacką Blacką.

Tingiai ir kiek nerangiai Pandai Po savo balsą padovanojęs Jackas Blackas žada, jog „Kung Fu Panda 2“ bus dar įdomesnė už neregėto populiarumo sulaukusią pirmąją filmo dalį.

VIDEO: Kung Fu Panda 2 Movie Trailer Official (HD)

„Antroje dalyje išvysite daugiau veiksmo, šmaikščių dalykėlių ir kung fu triukų. Nepaisant to, šis filmas gerokai gilesnis, emocionalesnis už savo pirmtaką, – pasakoja aktorius ir kaip mat prapliumpa juoku. – Mano vaikai dar nesupranta, kad Pandą įgarsina jų tėvelis. Mažieji žiūri į Po ir bando mane įtikinti, kad su ta Panda kažkas yra negerai.“

Angelina Jolie, įgarsinusi Tigrę, antrina savo kolegai: „Kuriant „Kung Fu Pandą 2“, buvo panaudotos naujausios ir moderniausios technologijos. Net tai, kas atrodė smulkmena, buvo gludinama iki tobulumo, tad galutinis mūsų darbo rezultatas – labai gražus animacinis filmas, vaizduojantis neįtikėtinai nuostabią Kiniją.“

A.Jolie įsitikinusi, kad linksma, spalvinga ir kiek pakvaišusi „Kung Fu Panda 2“ vaikams neša gėrio žinutę, moko juos meilės ir pagarbos.

„Mano mažųjų šešeriukė dievina „Kung Fu Pandą“. Berniukams patinka Po, o mergaitėms arčiau širdies moteriški personažai, tad tikiuosi, jog jiems patiks Tigrė, kalbanti mamos balsu“, – sako aktorė A.Jolie.

Lietuviškai filmą įgarsino Ramūnas Cicėnas, Nelė Savičenko, Dainius Kazlauskas, Vytautas Rumšas, Rimantė Valiukaitė, Marius Jampolskis, Jolanta Dapkūnaitė, Sakalas Uždavinys, Dalius Skamarakas ir kiti.

Kung fu paslaptis spalvingame nuotykių kupiname lietuviškai įgarsintame animaciniame filme minsime nuo birželio 3 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius