Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 27

„Sidabrinė gervė 2010“ iškilmėse – netikėti muzikiniai pasirodymai

Jau šį penktadienį, 21.10 val. LTV tiesiogiai iš Vilniaus „Ūkio banko teatro arenos“ transliuos Lietuvos kino ir televizinio kino apdovanojimus „Sidabrinė gervė 2010“. Iškilmingoje ceremonijoje dalyvaus lietuviško kino autoritetai, apdovanojimus jiems teiks iškilios asmenybės. Nominacijas lydės įdomi muzikinė programa: skambės klasika tapę pasauliniai hitai, naujam gyvenimui prikelti kultinių lietuviškų filmų garso takeliai ir gero skonio popmuzikos kūrėjų dainos.
Agnė Armoškaitė
Apdovanojimų organizatoriaus atstovė Agnė Armoškaitė-Šemberienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Ūkio banko teatro arenoje“ šiuo metu aktyviai vyksta pasiruošimas didžiausiam kultūriniam metų renginiui – nacionaliniams kino kūrėjų apdovanojimams „Sidabrinė gervė 2010“.

Penktadienio vakarą ceremonijai vadovaus visiškai netikėtas vedėjų duetas. Vyriškoji jo pusė jau žinoma, – tai aktorius Ramūnas Rudokas, šiais metais itin talentingai atsiskleidęs lietuviškame filme „Zero II“, kuris minimas net septyniose „Sidabrinė gervė 2010“ nominacijose. Kas taps R.Rudoko antrąja puse, – lieka didžiulė intriga. Šventės rengėjai teatskleidžia, kad tai bus ypatinga moteris.

„Jos pasirinkimą lėmė ir kultūriniai, ir socialiniai, ir teatro bei kino istorijos aspektai. Tokio tipo poros dar nematėte nė viename lietuviškame renginyje“, – patikina oficialaus apdovanojimų organizatoriaus „UZI Group“ atstovė Agnė Armoškaitė-Šemberienė.

Ją džiugina ne tik išskirtinė vedėjų pora, bet ir garsios nominacijų teikėjų pavardės.
 „Geriausiuosius kino kūrėjus šiemet paskelbs istorikas Alfredas Bumblauskas, balerina Eglė Špokaitė, pianistas Petras Geniušas, klasikas Juozas Erlickas ir kiti“, – pasakoja A.Armoškaitė-Šemberienė.

Ruošiamos ir ypatingos muzikinės kompozicijos, kurias lydės specialūs montažai iš kino filmų. Įdomi choreografija ir šiuolaikinės aranžuotės visiškai kitaip pateiks „Velnio nuotakos“, „Dičiaus karjeros“ ar kitų klasika tapusių kino juostų garso takelius. Taip pat renginyje nuskambės legendinės grupės „Queen“ muzika, – vieną kūrinių atliks Raigardas Tautkus ir populiarusis Kauno Šampaninis choras.

Nėra abejonių, kad „Sidabrinė gervė 2010“ vėl visus nustebins originalumu ir džiugins ne tik kino pasaulio atstovų, bet ir LTV žiūrovų akis. Beje, renginio transliaciją rytojaus vakarą galima bus tiesiogiai stebėti ir Neries krantinėje prie Baltojo tilto, - ten stovės „Teobusas“ ir rodys „Sidabrinės gervės“ ceremoniją didžiąjame ekrane. Neįmanoma praleisti!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius