-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 01

Thurman grįžo pas buvusį sužadėtinį

Kino mėgėjai žino, kad Uma Thurman – blondinė. Arba šatenė. Išskyrus „Bulvarinį skaitalą“, kur ji – brunetė. Ne kiekviena aktorė gali sau leisti tokią atspalvių ir stilių įvairovę be žalos savo išvaizdai. U.Thurman veido bruožai tiek universalūs, kad net 75 nuodingos gyvatės negali pakenkti jos grožiui – sutikusi vaidinti filme „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“, šįkart aktorė savo įvaizdį keičia kur kas kardinaliau.
Uma Thurman
Uma Thurman / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praeitą rudenį sužadėtuves su milijonieriumi Arpadu Bussonu nutraukusi U.Thurman viena buvo neilgai. Neseniai paparacams pavyko susekti 39 metų moterį viename Niujorko parkų, kur ji bučiavosi su simpatišku mėlynakiu vyriškiu, kuris pasirodė esąs... jos buvęs sužadėtinis. Po išsiskyrimo buvusiai porelei pavyko išsaugoti draugiškus santykius, todėl niekas nenustebo, kai sausio pradžioje U.Thurman ir A.Bussonas kartu pasirodė viename Londono klubų. Bučiniai parke tik patvirtina, kad porą vėl sieja kur kas šiltesni jausmai nei draugystė.

„Uma tokia jausminga ir gundanti, kad žiūrėdamas jai į akis pamiršti, jog ant jos galvos beveik šimtas gyvačių“, – prisipažįsta režisierius Chrisas Columbusas.

Jo naujas filmas  „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“ į didįjį ekraną grąžina užburiančius, stebuklingus ir nepelnytai pamirštus senosios Graikijos mitus. Vienas pagrindinių vaidmenų – žymios Medūzos Gorgonos – atiteko U.Thurman. Naujame filme U.Thurman herojė gali paversti akmeniu kiekvieną, pažvelgusį jai į akis. Realiame gyvenime žvaigždė paprastiems mirtingiesiems sukelia panašią reakciją: kas nesustingtų, jei U.Thurman praeitų šalia?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius