Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 14

„Viktorijos. Jaunosios karalienės“ žvaigždė ruošiasi didžiajai dienai (nuotraukos, video)

„Oskaru“ už geriausius kostiumus apdovanoto istorinio epo „Viktorija. Jaunoji karalienė“ žvaigždė Emily Blunt beveik visą laiką, kuris lieka nuo filmavimo, praleidžia žinomo stilisto Marco Bouwerio draugijoje ir sporto salėje. Marcas negaili patarimų dėl vestuvinės suknelės, o sportas padeda jais tinkamai pasinaudoti.
Emily Blunt
Emily Blunt / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Emily Blunt

Aktorė siekia dar labiau išryškinti dailaus kūno linijas. Ji prisipažino, kad Pilateso mankštai ir jogai skiria 4–5 dienas per savaitę ir džiaugiasi pasiektais rezultatais. Net nedažnai komplimentus dalijantis M.Bouweris buvo priverstas pripažinti, kad aktorės kūnas tiesiog puikus.

Nors E.Blunt ir jos išrinktasis Johnas Krasinski vengia viešų kalbų apie artėjančias vestuves, neabejojama, kad iškilminga ceremonija vyks šį mėnesį. Priminsime, kad juos 2008 metų rugpjūtį supažindino su E.Blunt filmuojant juostą „Ir velnias dėvi Prada“ dirbusi Anne Hathaway.

Vestuvėms besiruošianti E.Blunt po puikaus pasirodymo aukštai kino kritikų ir žiūrovų įvertintame istoriniame epe „Viktorija. Jaunoji karalienė“ mėgaujasi šlovės spinduliais.

Ji valdė milijonus… Tačiau jos širdis priklausė tik vienam. Pasinerkite į karališkąsias intrigas ir amžiaus meilės istoriją gražiausiame metų filme „Viktorija. Jaunoji karalienė“. Nuostabaus grožio epas buvo apdovanotas „Oskaru“ už geriausius kostiumus ir nominuotas dar 14 prestižinių kino apdovanojimų, įskaitant dar du „Oskarus“. Lietuvos kino teatruose filmas pasirodys nuo birželio 18 dienos.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius