-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 07 14

Vilniuje mirgėjo Hario Poterio gerbėjų šluotos

Ketvirtadienio vakarą dešimtmetį trukusios istorijos apie berniuką burtininką Harį Poterį gerbėjai rinkosi susirungti, kas panašesnis į filmo personažus ir kieno šluota gražiausia.
Už gražiausią šluotą apdovanota 5-erių Aušrinė iš Vilniaus
Už gražiausią šluotą apdovanota 5-erių Aušrinė iš Vilniaus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Specialiai filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis“ premejerai skirtame renginyje daugiausiai linksminosi mažieji. Jie prekybos ir pramogų centrą „Ozas“ pripildė juoko ir išsidaliję į komandas linksminosi varžydamiesi, kas greičiau skris ant šluotos. Po draugiškų lenktynių vaikai rungėsi, kieno surišta ir atsinešta šluota gražiausia. O šluotų būta įvairių – iš parduotuvės ir iš miško, rištų ir margintų, su plunksnomis ir iš popieriaus.

Gražiausios šluotos savinininke buvo paskelbta mažoji 5-erių Aušrinė iš Vilniaus. Mergaitei teko didelė žaislinė šluota, atrodanti lygiai taip, kaip filmuose apie „Harį Poterį“. Mažoji neslėpė džiaugsmo, o jos mama 15min.lt prasitarė, kad ši istorija Aušrinei daugiau nei tik filmas, mat šeimos nariai aktyviai dalyvauja „Hario Poterio“ klubo veikloje.

Vėliau buvo renkami į „Hario Poterio“ filmo herojus panašiausi antrininkai. Tiesa, norinčių dalyvauti rinkimuose nebuvo itin daug – vos vienas Haris, kelios Hermionos, Luna, Drakas Smirdžius ir Ronis Vizlis, kuri anūko pastūmėta įkūnijo močiutė. Po linksmų aplodismentų kvietimus išsinešė Hario Poterio antrininkas.

Laukdami filmo susirinkusieji taip pat gavo proga pamatyti staigmenų pilną iliuzionisto Arvydo Stonio ir jo kolegos Manto Wizard iliuzijos spektaklį vaikams „Stebuklingos kelionės“. Anksčiau žadėta, kad pasirodys magijos teatras „DiArchy“. Kaip pranešė organizatoriai, magai šou turėjo atšaukti dėl Arvydo Gaičiūno traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius