Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 11

Visų vaikų draugas Mikė Pūkuotukas prabils lietuviškai

„Mikė Pūkuotukas“ – penktasis pilnametražis filmas apie visų vaikų draugą Mikę Pūkuotuką. Animacinis filmas, sukurtas pagal senąsias „Walt Disney“ pieštinės animacijos tradicijas, tapo 51-uoju studijos animaciniu filmu.
„Mikė Pūkuotukas“
„Mikė Pūkuotukas“ / Disney Enterprises nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad prie šios naujos Mikės nuotykių ekranizacijos ranką pridėjo pats „Ratų“ kūrėjas Džonas Lasseteras, Burny Mattinsonas, prodiuseris Clarkas Spenceris, režisieriai Stephenas J. Andersonas ir Donas Hallas. Šie žmonės dovanojo vaikams šypsenas animaciniais filmais „Susipažinkite su Robinsonais“ (orig. „Meet the Robinsons“, 2007), „Lilo ir Stičas“ (orig. „Lilo & Stitch“, 2002), „Liūtas Karalius“ (orig. „The Lion King“, 1994) bei vis dar kino salėse rodomais „Ratais 2“ (orig. „Cars 2“, 2011).

2011-ųjų „Mikės Pūkuotuko“ siužetas, kaip ir 1977-ųjų juostos veiksmas, remiasi šio herojaus kūrėjo, Alano Alexanderio Milno knygų „Mikė Pūkuotukas“ (orig. „Winnie the Pooh“) ir „Trobelė Pūkuotynėje“ (orig. „The House at Pooh Corner“) siužetais.

Senasis gerasis Mikė Pūkuotukas ir jo draugai Tigras, Triušis, Pelėda, Paršelis, Kenga ir mažylis Ru leisis į  Kristoferio Robino gelbėjimo misiją, nes šaunieji žvėreliai tiki, kad geriausią jų draugą reikia apsaugoti nuo tariamo nusikaltėlio. Draugų būrys ne tik bando rasti uodegą Asiliukui Nulėpausiui, tačiau ir leidžiasi į pavojingą ir smagų nuotykį. O juk, Mikė Pūkuotukas tenorėjo rasti bent lašelį medaus pasistiprinimui ir net nenutuokė, kokia beprotiška diena jo laukia.

Prieš prasidedant „Mikės Pūkuotuko“ filmo peržiūrai žiūrovai išvys trumpametražį, ranka piešta animacinį filmą „Nesės baladė“. Tai istorija apie draugišką Lochneso pabaisiukę Nesę ir geriausią jos draugą, guminį ančiuką Makvaką. Praradę namus jie leidžiasi ieškoti naujos vietos, kurią galėtų pavadinti gimtaisiais namais. Mielas ir jaukus animacinis filmukas paneigs visus apie Lochneso pabaisą galiojančius stereotipus ir įrodys, kad ir pabaisiukės gali būti mielos ir draugiškos.

Lietuviškai Mikės Pūkuotuko nuotykius įgarsino režisieriaus Andriaus Rožicko vadovaujama aktorių komanda – Sigutis Jačėnas (Mikė Pūkuotukas), Darius Auželis (Paršelis), Albinas Arkauskas (Triušis), Gytis Balčiūnas (Tigras), Arvydas Dapšys (Pelėda), Ilona Balsytė (Kenga), Pijus Česaitis (Riukas), Simonas Poška (Jonukas), Arvydas Bagdonas (Asiliukas Nulėpausis), Otonas Laniauskas, Austėja Lukaitė, Rafailas Karpis. „Nesės baladę” įgarsina Karolis Dapkus.

Rugsėjo 9 dieną žiūrovų laukia pasivaikščiojimas Šimtamyle giria, susitikimas su senuoju Mike Pūkuotuku ir jo draugais, bei pažintis su žavinga Lochneso pabaisiuke.

VIDEO: Winnie the Pooh Movie Trailer Official (HD)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius