Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Knygų mugėje – pažintis su elektroninėmis knygomis

Vilniaus knygų mugėje visiems smalsuoliams pirmą kartą bus demonstruojamos elektroninių knygų skaityklės ir pristatyta pirmoji lietuviškų elektroninių knygų parduotuvė –
Elektroninės knygos vis sėkmingiau konkuruoja su spausdintomis, neabejojama, kad ši tendencija ateis ir į Lietuvą.
Elektroninės knygos vis sėkmingiau konkuruoja su spausdintomis, neabejojama, kad ši tendencija ateis ir į Lietuvą. / J.Kalinsko nuotr.

Nuo šių metų pradžios Lietuvoje buvo pradėta prekyba dviejų modelių elektroninių knygų skaityklėmis, o Vilniaus Knygų Mugės metu bus pradėta prekiauti ir pirmosiomis elektroninėmis knygomis.

Skaityklė.lt Lietuvos leidykloms siūlo ne tik elektroninių knygų platinimo, bet ir jų apsaugos nuo nepageidaujamo kopijavimo paslaugas. Tuo tikslu bendrovė naudoja moderniausią programinę įrangą – Adobe Content Server 4.

“Knygų mugėje tikimės duoti savotišką startą tam, kas neabejotinai taps labai svarbia knygų leidybos verslo dalimi artimiausiais metais. Matome pasaulines tendencijas ir nėra abejonės, kad anksčiau ar vėliau tos tendencijos pasikartos ir Lietuvoje. Norime būti pirmieji. Mugės lankytojai galės pirmą kartą pamatyti, kaip atrodo e. popieriaus ekranus naudojančios knygų skaityklės,” – teigia projekto Skaityklė.lt įkūrėjas Deividas Talijūnas.

Pirmąsias elektronines knygas pirkėjams pasiūlys leidykos „Tyta Alba“, „Eugrimas“, „Colibris“, „Agatha Press Ltd.“ ir kitos.

Visas naujienas apie Vilniaus knygų mugę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius