Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trims knygų mylėtojams dovanojame šansą nulėkti į Vilniaus knygų mugę

Džiugu, jog žmonių norinčių bei planuojančių lėkti į Knygų mugę tikrai netrūksta. Taigi susitiksime ten! Šansą patekti į knygų pasaulį su mūsų dovanojamu bilietu gauna:
12-oji Vilniaus knygų mugė – šventė skaitytojams
12-oji Vilniaus knygų mugė – šventė skaitytojams / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kristina. Kodėl ji?

„Man vasario 18 dieną sukanka 25–eri :) Tai, manau, šią dieną mano  norai turi būti bent iš dalies išpildomi :) O Į KNYGŲ MUGĘ labai labai noriu :)

Juk turėtų būti smagu dieną naudingai praleisti tarp knygų, o vakare su draugais  atšvęsti mažutį savo jubiliejų“, – rašo 15min.lt skaitytoja Kristina.

Linkime smagios gimtadienio šventės!

Dalius. Kodėl jis?

„Nuvykti norėčiau, nes graužiu knygas...

Aaa, o jei rimtai tai knygos man yra tarsi atskiri pasaulėliai, kurie kiekvienas savaip parodo gyvenimą ir grožį ir juk mes bėgame ir perkame knygas, nes mes pirmiausia siekiame prasiblaškyti, surasti bendraminčių, draugų, sutikti ir išgerti kavos, o knyga yra draugas visada – ji tikra, lengvai neplyštanti, norinti mums papasakoti istorijas, knyga niekada nepalieka vienišo, ji suteikia vilčių ir, be abejo, ji parodo tai, kad tikros vertybės yra nesubyrančios, net esant sudėtingoms sąlygoms, tik knyga gali taip gerai atspindėti tikrąsias vertybes ir žmogiškuosius charakterius, jų pasirinkimus... Ji leidžia dirstelėti į viską šiek tiek iš šono...

Knygų mugę norėčiau aplankyti todėl, kad man patinka skaitantys žmonės, jų akyse aš įžvelgiu milžinišką potencialą, šie žmonės yra mano idealas, man patinka būtent tokie kokie yra: smalsūs, žingeidūs, aktyvus, draugiški, malonūs ir dažnai siūlantys savo kelias brangias valandas skirti knygoms, o knygos juk visgi šviesa...“, – rašo 15mim.lt skaitytojas Dalius.

Įkvėpiantis požiūris į knygų pasaulį.

Evelina V. Kodėl ji?

„Priežastis, kodėl turėčiau laimėti yra labai paprasta ir tuo pačiu konkreti. Nors esu didelė knygų mylėtoja, per visus savo dvidešimt trejus savo gyvenimo metus taip nei karto ir neapsilankiau knygų mugėje. Taigi šįmet būtų puiki proga pagaliau ten nuvykti :“, – rašo 15min.lt skaitytoja Evelina V.

Tikimės, jog pirmoji Knygų mugė Jūsų nenuvils.

Laimėtojus kviečiame atvykti į redakciją atsiimti laimėtų prizų ir lėkti į Knygų mugė. Visiems dėkojame už dalyvavimą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius