-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus knygų mugė: Giedriaus Drukteinio „Kaklaraištis yra politika: šiuolaikinio vyro aprangos, stiliaus ir įvaizdžio vadovas“ arba kam vyrui šilkinės kojinės

Giedrius Drukteinis – žurnalistas, komunikacijos ir verslo konsultantas, žurnalų „Verslo klasė“, „Playboy, „FHM“, „Stilius“ ir kt. autorius, vyrų įvaizdžio svetainės kūrėjas. Yra išleidęs tris knygas: „Vietnamo karas“ (1993), „Ulsteris, mano širdis“ (1997), „Izraelis, žydu valstybė“ (2005). Gyvena ir dirba Vilniuje.
Knygų mugės akimirka
Knygų mugės akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kadaise vyrai pudravosi, klijavosi antakius ir mūvėjo šilkines kojines. Šiais laikais vyrams irgi ne ką lengviau. Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad išsirinkti kostiumą, priderinti prie jo marškinius ir kaklaraištį – vienas juokas. O dar batai! Ar juos reikia derinti prie aprangos? Ar kojinių spalvą rinktis pagal batus? Ką daryti su dovanų gautomis petnešomis? Ar galima ant megztinio rištis kaklaraištį ir taip pasipuošus eiti į oficialų vakarėlį? Sunku išsirinkti laikrodį, kuris tiktų ir prie džinsų, ir prie kostiumo. O gal ir nereikia? Kaip nusipirkti gerą paltą ir neišmesti pinigų į balą? Ar prie to palto reikia skrybėlės? Gal užtenka šaliko? Taigi vyrų gyvenimas nėra toks paprastas, kaip kartais atrodo moterims. Juk kartais ant kaklaraiščio kabo vyro karjera! Netinkama apranga gali užtrenkti prieš nosį ne vienas duris ar net sužlugdyti lemtingas derybas.

Šioje knygoje smagiai primenama vyrų aprangos ir manierų istoriją ir kalbama apie tai, ką norinčiam gerai ir stilingai atrodyti vyrui reikėtų žinoti apie drabužius. Paprastai ir linksmai apie viską – nuo kostiumo, batų ir skrybėlės iki apatinių. Kad labiau pasitikėtum savimi ir bet kokioje situacijose jaustumeisi laisvai.

Nes elegancija ir džentelmeniškas elgesys – vyro raktas į sėkmę.

Giedrius Drukteinis. Kaklaraištis yra politika: šiuolaikinio vyro aprangos, stiliaus ir įvaizdžio vadovas. – Vilnius: Tyto alba, 2011. – 342 p.

Knygų mugėje ši knyga bus pristatyta renginyje vasario 18 d., penktadienį, 17 val. Vedėjas  – Aidas Puklevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius