Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus knygų mugėje viešės novatoriškas paauglių rašytojas Kevinas Brooksas

Vasario 17–20 dienomis Lietuvoje viešės žinomas jaunimo rašytojas, tarptautinių literatūros premijų laureatas Kevinas Brooksas, kuris skaitytojų simpatijas jau pelnė su tokiais romanais, kaip „Kendė“, „Martynas Pigas“, „Lukas“.
Kevinas Brooksas
Kevinas Brooksas / Leidyklos "Alma littera" nuotr.

Orginalumu ir sugebėjimu priversti griebtis knygos net ir įnoringiausią skaitytoją išsiskiriantis rašytojas savo gerbėjams pristatys naujausią knygą lietuvių kalba „Mirusiųjų kelias”.

Romanas „Mirusiųjų kelias“ – tai įtaigus, tikroviškas ir verčiantis stipriau plakti širdį mistinis trileris apie šių dienų gyvenimo aktualijas: tarpusavio šeimos santykius, meilę artimiesiems, atsakomybę, pasiaukojimą bei žmonių abejingumą kito nelaimei, panieką, neapykantą... Kevino Brookso romanas ir vėl gniaužia kvapą – iki pat paskutinio puslapio. Tačiau romane autorius nemoralizuoja, nesiima pranašesnio mokytojo vaidmens, priešingai – sudomina aštriu tekstu.

Šis romanas išleistas „Beveik suaugusių“ knygų serijoje, kuri skirta 12–18 metų jaunimui. Serijos knygos išsiskiria keliamų problemų aštrumu, stebina herojų išgyvenimų atvirumu... Šios kišeninio formato knygos yra apie kasdieniškiausias paauglių gyvenimo aktualijas: konfliktus su tėvais, nepritapimą tarp bendraamžių, smurtą, patyčias ir kt.

Kevino Brookso romanai jau yra pelnę tiek kritikų, tiek skaitytojų pripažinimą. Gimęs Eksteryje, Didžiojoje Britanijoje, rašytojas studijavo filosofiją bei psichologiją Birmingame, vėliau buvo kultūros studijos Londone. Per savo gyvenimą jis pakeitė daug darbų, dirbo degalinėje, krematoriume, pašto tarnautoju, net pardavėju zoologijos sode, kol pagaliau atsidėjo vien rašymui.

Vilniaus knygų mugėje su savo gerbėjais rašytojas bendraus šeštadienį, vasario 19 d. 13 val. 5.1. salėje. Susitikimą su rašytoju ves žinomas hiphopo dainininkas, grupės “G&G Sindikatas” lyderis Svaras. Po renginio rašytojas autografus dalins „Alma litteros“ autografų stende.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius