Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus knygų mugėje – žaismingos knygos vaikams „Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“ pristatymas

Vasario 17 d., ketvirtadienį, 14.00 val. Vilniaus knygų mugėje esančioje Vaikų scenoje vyks susitikimas su jaunosios kartos dailininke ir knygelės vaikams „Kakė Makė ir Netvarkos nykštukas“ autore Lina Žutaute bei knygos personažu Netvarkos nykštuku. Susitikimo metu jaunoji rašytoja pristatys visiems susirinkusiesiems žaismingą ir vaikus ugdančią knygelę, kvies žaisti bei piešti.
Knygų mugės renginiai vaikams
Knygų mugės renginiai vaikams / Leidyklos „Alma Littera“ nuotr.

„Netvarkos nykštuką, kaip ir Kalėdų Senį, sutinka tie, kurie jais tiki. Aš tikiu. Tiki ir mano sūnus. Tas tikėjimas stebuklingai padeda mums nesusipykti dėl tvarkos namie, ypač vaiko kambaryje. Juk kai žinai, ką gali iškrėsti tas mažytis žmogeliukas, tvarkymasis nebeatrodo kvailas užsiėmimas. Linkiu visoms mamoms, tėveliams ir vaikams kuo greičiau susidraugauti su šiuo nykštuku ir niekada nebesipykti dėl netvarkos“, – sako knygos autorė Lina Žutautė.

Knygelė apie „Kakę Makę ir Netvarkos nykštuką“ – pirmoji dailininkės Linos Žutautės autorinė knyga. Žaismingai panaudodama vaikų literatūroje įprastą sapno – pasakos principą, knygos autorė sukūrė unikalią knygelę vaikams ir jų tėveliams, kurioje išraiškingomis iliustracijomis, trumpais, bet šmaikščiais tekstais yra ugdomas vaiko įprotis tvarkytis bei rūpintis savo daiktais. Ši knygelė – tikra puota vaiko akims.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius