Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirodė Aleksandro Vasiljevo knyga „Etiudai apie madą“

Metams artėjant į pabaigą knygynų lentynas netrukus pasieks nauja Aleksandro Vasiljevo knyga lietuvių kalba „Etiudai apie madą“. Garsus kolekcininkas, artistiškas mados pasaulio senbuvis, sukaupęs begalę žinių apie madą, kostiumus ir aksesuarus, laiką ir žmones, entuziastingai dalijasi patirtimi su skaitytojais.
Knygos viršelis
Knygos viršelis / Leidyklos „Sofoklis“ nuotr.
Temos: 2 Literatūra Knygos

Naujausioje knygoje „Etiudai apie madą“ – daugybė istorijų. Tai ir šaknų Lietuvoje turinčio A. Vasiljevo prisiminimai apie tėvus, pasakojimai apie dvarą Lietuvoje, taip pat žymiausių mados kūrėjų gyvenimo smulkmenos, pasvarstymai apie drabužių, aksesuarų raidą ir kaitą.

Ši knyga pakerės skaitytojus nepakartojama ypatingos epochos nuotaika, kvies į nepaprastas keliones nuo Paryžiaus iki pat Sibiro. Elegantiškas rašymo būdas, netikėti mados genijų gyvenimo faktai suteiks unikalią galimybę pažvelgti į meno pasaulio užkulisius. 

Kiekviena Aleksandro Vasiljevo knyga tokia patraukli todėl, kad jų autorius yra ypatinga asmenybė. Jis ne tik nepaprastai talentingas, žavus ir artistiškas, jis sukaupė begalę žinių apie madą, kostiumus ir aksesuarus, apie laiką ir žmones ir dalijasi jomis.

Ši knyga – puiki dovana kiekvienam, besidominčiam mada, istorija, kultūra ir menu. 

Etiudai apie madą. Aleksandras Vasiljevas ; iš rusų kalbos vertė Irena Potašenko. - Vilnius: Sofoklis, 2015. – 304 p. ISBN 978-609-444-140-0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius