Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

Festivalis „Kristupo Kalėdos“ muzika kurs šventinę nuotaiką

Gruodžio pabaiga – ko gero nuostabiausias žiemos metas, pripildytas džiugaus bruzdesio, ieškant mielų dovanų artimiesiems, planuojant kuo papuošti eglutę, kaip palepinti skrandį... Žiemos šventės – tai metas, kai kiurksojimą prie televizoriaus galima pakeisti įvairiausiais užsiėmimais, pavyzdžiui, apsilankymu koncertuose. Festivalis „Kristupo Kalėdos“ pasistengė, kad nuotaikingų renginių nepritrūktų ir kiekvienas rastų tai, ko ieško.
Kūrinių iš garsiausių miuziklų atlikėjai
Kūrinių iš garsiausių miuziklų atlikėjai / Kristupo Kalėdų nuotr.

Gruodžio 23 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje atlikėjai Neda Malūnavičiūtė, Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis kviečia visus, pasiilgusius tikrų jausmų. Atlikėjų trio atliekamos baladės ir dainos visuomet randa atliepį kiekvieno klausančiojo širdyje, nes visos jos – išjaustos, iki paskutinio akordo persmelktos neįmantraus nuoširdumo. Patys atlikėjai teigia, jog tai – programos sėkmės paslaptis ir džiaugiasi, kad formulė pasiteisina: norintys pasimėgauti „Meilės trikampiu“ dar spės tai padaryti tą pačią dieną organizuojamame papildomame koncerte.

Gruodžio 26 dieną Širvintų rajone stūksančiame Šešuolėlių dvare laukiami jausmingų melodijų gerbėjai. Buvusiose arklidėse įrengtoje koncertų salėje, už lango žvarbiai kaukiant vėjui ir spaudžiant šaltukui, prie traškančio židinio Jūsų laukia susitikimas su romansų karaliene tituluojama Liuba Nazarenko. Pagrindinė romansų tema – laiminga arba nelaiminga meilė, išsipildžiusios svajos, sudaužytos viltys ir likimai. Besiklausant L. Nazarenko, nesunku persikelti į tuos laikus, kai dvaruose karaliavo saloninis muzikavimas ir savo noru paskęsti giliame, aksominiame jos balse, pasiklysti, rodos, paprastų melodijų platybėje bei pažvelgti po tolimiausius sielos užkaborius išslapstytus išgyvenimus.

Gruodžio 27 dieną po Šv.Kotrynos bažnyčios skliautais skambės melodijos iš geriausių ir žinomiausių miuziklų. Numeriai iš miuziklų „Ugnies medžioklės su varovais“, „Paryžiaus katedra“, operos „Porgis ir Besė“, žymioji Jurgos arija iš „Velnio nuotakos“ – išsiilgę šių muzikos perliukų būtinai turi apsilankyti koncerte „Spindintys Brodvėjaus miuziklai“. Kaip visuomet žavi ir nepakartojama solistė Ona Kolobovaitė neleis liūdėti vyriškajai publikos daliai, atskleisdama visą pašėlusių ir gyvenimu pulsuojančių arijų šarmą ir viliones. Įsitikinti ne tik šios atlikėjos grožiu, bet ir meistriškumu progų turėjo televizijos žiūrovai, teatro salių lankytojai. Muzikinio projekto „Triumfo arka 2009“ laimėtoja šiuo metu studijuoja vokalą, tačiau jos profesionalumas ir dieviškas balsas jau spėjo apkerėti daugelį gerbėjų.

O charizmatiškieji solistai Liudas Mikalauskas ir Egidijus Bavikinas pavergs dailiosios lyties atstoves – įspūdingas balsas, stotas ir nuoširdumas privers tankiau plakti ne vieną širdį. L. Mikalauskas – Lietuvos muzikų sąjungos narys, Kauno muzikinio teatro solistas, daugelio konkursų laureatas ir, svarbiausia, vienas iš stipriausių balsų Lietuvos scenoje. E. Bavikinas – didelę sceninę ir gyvenimišką patirtį turintis atlikėjas, vaidinęs daugelyje garsių miuziklų. Sudėtingus kūrinius šis dainininkas gliaudo lyg riešutus, pelnydamas ovacijas ir publikos susižavėjimą. Bilietai į šį koncertą graibstyte graibstomi, tačiau neliūdėkite, pavėlavusieji – kad niekas nebūtų nuskriaustas, vokalistai surengs papildomą pasirodymą.

Šventės visuomet būna dar linksmesnės ir įsimintinesnės, jei siela kupina džiugesio, suteikto geros muzikos. Kad Kūčių vakaras būtų nuostabus, o ateinantys metai – ypatingi, nepraleiskite jums paruoštų renginių. Juk jūs nusipelnėte džiaugsmo, kurį dalina „Kristupo Kalėdos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius