Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 20

Jimmy Page'ui nusibodo Roberto Planto žaidimai: „Led Zeppelin“ niekada nebus atkurta“

Roko gigantų „Led Zeppelin“ gitaristas Jimmy Page'as viešai išreiškė susierzinimą dėl vokalisto Roberto Planto nuolatinio atsisakinėjimo susiburti dar kartą. „Jis žaidžia žaidimus“, – nusivylęs sakė buvęs grupės draugas.
„Led Zeppelin“ (iš kairės): Johnas Paulas Jonesas, Robertis Plantas, Jimmy Page'as ir Jasonas Bonhamas
„Led Zeppelin“ (iš kairės): Johnas Paulas Jonesas, Robertis Plantas, Jimmy Page'as ir Jasonas Bonhamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Robertas Plantas praėjusiais metais sakė, kad jis nieko neplanuoja veikti 2014 metais. Ir ką pamanė kiti du vyrukai? Ką gi, jis žino, ką mano kiti vyrukai. Visi labai norėtų sugroti daugiau koncertų su grupe. O jis žaidžia žaidimus, ir jeigu atvirai, man tai jau iki gyvo kaulo įgriso“, – J.Page'as pareiškė „The New York Times“.

Tačiau R.Plantas kitaip prabilo šiemet. Balandžio mėnesį kalbėdamas su BBC jis vartydamas akis pareiškė, kad „atsikūrimo galimybė yra nulinė“

R.Plantas iš tikrųjų praėjusiais metais užsiminė, kad galėtų kartu su buvusiais grupės nariais kartu vykti į turą 2014-aisiais, rašo „The Guardian“. Kartu jis sakė, kad dėl grupės neaktyvumo kalti „ožiaragiai“ – J.Page'as ir Johnas Paulas Jonesas.

Tačiau R.Plantas kitaip prabilo šiemet. Balandžio mėnesį kalbėdamas su BBC jis vartydamas akis pareiškė, kad „atsikūrimo galimybė yra nulinė“. Visgi netrukus leidiniui „Rolling Stone“ jis vėl aiškino, kad „visos durys yra atviros“.

„Ar žinote, kodėl “The Eagles„ sakė, kad jie atsikurs tada, kai užšals pragaras, tačiau vėliau visgi susibūrė ir vyko į turą? Ne todėl, kad jiems sumokėjo milžiniškus pinigus. Todėl, kad jiems buvo nuobodu. Man nėra nuobodu“, – aiškino jis.

Tuo tarpu prieš kelias dienas buvo ir kitų žinių apie „Led Zeppelin“: legendinius rokerius į teismą duoda kolega – grupės „Spirit“ bosistas Markas Andesas. Anot vieno iš „Spirit“ grupės įkūrėjų, „Led Zeppelin“ dainos „Stairway To Heaven“ įžanga yra nuplagijuota iš jų dainos „Taurus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius