Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

manoMUZIKA.lt dovanoja penkis švedų grupės „The Late Call“ albumus

Švedų indie pop muzikos grupė „The Late Call” – tai sceninis vokiečių atlikėjo Johanneso Mayerio projektas, globojamas Stokholmo įrašų kompanijos „Tapete Records“.
Grupės „The Late Call” lyderis Johannesas Mayeris
Grupės „The Late Call” lyderis Johannesas Mayeris / Katharinos Poblotzki nuotr.
Temos: 1 Muzika

„The Late Call“ muzikinę kelionę pradėjo prieš kelerius metus, kai iš Vokietijos į Švediją gyventi persikėlęs J. Mayeris išleido pirmąjį albumą „Leaving Notes“.

2009 metais pasirodęs albumas atskleidžia „The Late Call“ muzikoje slypintį lyrinį grožį ir paneigia bet kokius įtarimus apie dar vieną „hitų gamykloje“ sukurtą įrašą. Čia vyrauja akustinės gitaros skambesys, kurį papildo labai asmeniški ir emocionalūs tekstai. Įrašo kuriamas intymumas primena tokių žinomų atlikėjų, kaip Damieno Rice, Nicko Drake ar José Gonzalezo muziką.

Prieš metus pasirodęs antrasis „The Late Call“ albumas „You Already Have a Home“ labai skiriasi nuo pirmojo tiek instrumentų gausa, tiek ir skoninga perkusija. Pats autorius jį apibūdina kaip brandų ir labai jausmingą įrašą.

Muzikos kritikų teigimu (beje, albumas buvo recenzuotas ir autoritetingame muzikos žurnale „Q“) šis diskas – tai savotiška jungiamoji grandis tarp amerikiečių „Bon Iver“ bei norvegų dueto „Kings of Convenience“. Tai subtilus, emociniu paprastumu ir muzikine pilnatve klausytojų ausis lepinantis naujausias Johanneso Mayerio darbas, kurio pagrindiniu kūriniu tapo skandinaviškas indie folko šedevras – daina „Fribourg“, pamėgta didžiosios dalies Skandinavijos radijo stočių.

Muzikos naujienų portalas manoMUZIKA.lt rudens pradžioje kalbino šiuos lyrikos meistrus. Nuoširdų ir atvirą interviu galite perskaityti paspaudę čia. O šią savaitę portalas suteikia išskirtinę galimybę laimėti penkis „You Already Have A Home“ albumus.

Konkurso taisykles rasite paspaudę čia.

Siūlome išgirsti „The Late Call“ „vizitinę kortelę“ – kūrinį „Fribourg“, kurį rasite ir dovanojame albume:

VIDEO: The Late Call - Fribourg (official)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius