Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 27

Muziejaus kiemelyje skambės dainuojamoji poezija

Dainuojamosios muzikos festivalis „Senamiesčio Žiogas“ kviečia į antrąjį koncertą.
D.Razauskas pristatys naujausias savo dainas.
D.Razauskas pristatys naujausias savo dainas. / Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienį Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje skambės gerai žinomų bardų Domanto Razausko, Vytauto V.Landsbergio, taip pat grupės „Atika“ lyderio Dariaus Žvirblio dainos. Žiūrovams prisistatys ir jaunieji atlikėjai.

Koncertą pradėsianti šešiolikmetė Gintarė Ružinskaitė pribloškia stipriu balsu. Gitara sau akompanuojanti jaunoji bardė jau dabar vadinama „daug žadančia“, ją palankiai vertina ne tik žiūrovai, bet ir kritikai.

Kitų koncerto dalyvių plačiai pristatyti nereikia – jų vardai gerai žinomi. Rašytojas, režisierius ir bardas V.V.Landsbergis „Senamiesčio Žioge“ pasirodo ne pirmą kartą. Šįkart kauniečiams jis koncertuos kartu su kompozitoriumi Raimondu Rašpoliausku, kuris pastaraisiais metais kuria ne tik solinius meditacinės, holistinės, džiazo ir etninės muzikos projektus, bet ir muziką V.V.Landsbergio spektakliams bei filmams.

Ne vienas į Kauną atvyksta ir D.Razauskas: vakaro metu smuiku grieš smuikininkas Simas Butavičius, bosininkas Paulius Rukas. Žiūrovai galės išgirsti naujausias D.Razausko dainas.

Klaipėdietis D.Žvirblis pastaruoju metu laikinojoje sostinėje nėra retas svečias. Tačiau kiekvieną kartą atvykęs grupės „Atika“ lyderis žiūrovams atveža vis kitų savo dainų.

Kaip ir visada, „Senamiesčio Žioge“ bus galima apžiūrėti jaunųjų menininkų parodą. Šį kartą bus organizuojama bendra Vilniaus dailės akademijos Kauno dailės fakulteto studentų tapybos ir Kauno A.Martinaičio dailės mokyklos moksleivių darbų paroda. O fotografijos mylėtojus organizatoriai ragins įamžinti gražiausias visų sezono renginių akimirkas, kurios bus eksponuojamos paskutinio koncerto metu. Renginio pradžia – 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius