Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 05

Penktadienį „Studio 9“ – muzikos puokštė iš portugalo „Moullinex” rankų

Kovo 8 d. Vilniaus klube „Studio 9“ moteris sveikins ir vyrus pagerbs svečias iš saulėtos Portugalijos. „Disco Mafia Social Club“ kvietimu sostinėje pirmąkart lankysis įrašų kompanijos „Gomma Records“ atstovas „Moullinex“.
Klausytojų laukia muzikos puokštė iš portugalo „Moullinex” rankų
Klausytojų laukia muzikos puokštė iš portugalo „Moullinex” rankų / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Studio 9“

Ne pirmus metus nu disco vandenyne nardantis „Moullinex“ 2012-ųjų pabaigoje išleido albumą „Flora“, kuriame netrūksta pietietiško temperamento, svajingų melodijų bei meilės prisipažinimų. Tiesa, melancholiškos muzikos kūrėjas prisipažįsta, kad neteikia daug reikšmės išskirtinėms kalendoriaus datoms.

„Manyčiau, jog tai, kad Tarptautinė moters diena nebeturi prasmės, yra ženklas, kad pasaulis tapo labiau subalansuotas lyčių atžvilgiu. O Valentino dienai niekados nesuteikiau daug prasmės – ji man visuomet siejasi su liūdnomis poromis, priverstomis išeiti vakarienei. Arba vienišais žmonėmis liūdną dieną”, – paskutiniame savo interviu portalui Suru.lt teigė iš Lisabonos kilęs, bet Miunchene šiuo metu gyvenantis Luisas Clara Gomesas.

VIDEO: “Moullinex & Peaches” – “Maniac”

„Moullinex“ pasirodymas nebus vienintele penktadienio pramoga „Studio 9“. Visą naktį klube veiks virtualus pokalbių kambarys, kuris gyvai transliuos esančių šalia sveikinimus, norus ir komplimentus. Tokiu būdu kiekvienas pageidaujantis galės išreikšti savo jausmus slaptoms simpatijoms ar naujai atrastam susižavėjimo objektui.

Svečią Vilniuje pasitiks ir jo komfortą užtikrins jau 15 metų kojas šokių aikštelėje kilnojanti „Disco Mafia“. Šįkart klubinės scenos veteranus prie grotuvų atstovaus Fast Edie, Tranas bei Zhill.

VIDEO: „Moullinex” – „Take My Pain Away”

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius