-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 10 /20:16

Tiesioginė transliacija: stebėkite po traumos į sceną žengusio „fortepijono magu“ vadinamo pianisto A.Gryniuko pasirodymą

„Fortepijono magu“ vadinamas pianistas Aleksejus Gryniukas sugrįžta į Lietuvos koncertų sales ir po penkerių metų pertraukos su soline programa pasirodo Lietuvos nacionalinėje filharmonijoje Vilniuje. Pianistas atlieka virtuozinius ir kartu giliausias žmogaus emocijas paliesiančius kūrinius. Žiūrėkite koncertą tiesiogiai.
Aleksei Grynyukas
Aleksejus Gryniukas / Organizatorių nuotr.

Į sceną žengė po traumos 

Vilniaus publikai A.Gryniukas skambina kūrinius po traumos. Jis į sceną lipo pasiremdamas ramentu, koncerto metu sėdi ant kėdės, prie kurios pritvirtinta pagalvėlė. 

Dėl traumos buvo pakeistas I dalies repertuaras. Vietoj Sergejaus Rachmaninovo skambėjo  Domenico Scarlatti, Ferenco Liszto, Frederico Chopino kūriniai. 

Londone gyvenantis ukrainiečių kilmės A.Gryniukas savo karjerą pradėjo šešerių metų ir šiandien koncertuoti yra kviečiamas garsiausių pasaulio salių, tokių kaip Londono „Wigmore Hall“, „South Bank Centre“, „Salle Cortot & Salle Gaveau“ Paryžiuje, Metropoliteno muziejaus Niujorke, Maskvos konservatorijos Didžiosios salės ir daugelio kitų.

Jo koncertų įrašai transliuojami daugelyje pasaulio radijų ir televizijų: BBC radijuje, „Hessischer Rundfunk“ radijuje Frankfurte, „Radio France“ radijuje Prancūzijoje, Ukrainos nacionaliniame radijuje, Kinijos, Rusijos, Ukrainos televizijose.

Dėl savo išskirtinio talento pianistas kviečiamas dalyvauti garsiuose festivaliuose – „Cervantino“ Meksikoje, „Dushniki Chopin Festival“ Lenkijoje, „Kremlin Music Festival“, „Musica Sacra Maastricht“, „Newport Music Festival“, „Rhode Island“ ir „Mannes College International Keyboard Festival“ Niujorke.

Tiesioginę transliaciją stebėkite čia: 

Peržiūrėti turinį naujame langeAleksejaus Gryniuko koncertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius