-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 23

„Vilnius Mama Jazz“ finale – džiazo genijus iš Izraelio – Avishai Cohenas

Tarptautinį 14-ąjį „Vilnius Mama Jazz“ festivalį vainikuos pasaulio džiazo garsenybė Avishai Cohenas. Sekmadienio pavakarę muzikantas sėkmingai atskrido į Vilnių. Jo finaliniai muzikos fejerverkai džiazo gerbėjų laukia pirmadienį Vilniaus Kongresų rūmuose.
IMG_3169
Avishai Cohenas / Organizatorių nuotr.

Avishai Cohenas – žymiausias Izraelio kontrabosininkas, vokalistas ir kompozitorius. Sostinėje jis koncertuos su pianistu Edenu Ladinu ir būgnininku Danieliumi Doru.

Džiazo legenda Chickas Corea Avishai Coheną yra pavadinęs didžiu kompozitoriumi „ir šiaip genijumi“. Įtakingas žurnalas „Downbeat“ muzikantą tituluoja „pasaulinio masto džiazo vizionieriumi“, o leidinys „Bass Player“ jį yra pavadinęs vienu įtakingiausių XX amžiaus bosistų.

Bobbas McFerrinsas, Herbie Hancockas, Paquito D'Rivera, Kurtas Rosenwinkelis, Roy Hargrove, Londono simfoninis orkestras, JAV popmuzikos dievaitė Alicia Keys ir daugelis kitų žvaigžių yra buvę Avishai Coheno scenos partneriais.

Organizatorių nuotr./IMG_3157
Organizatorių nuotr./IMG_3157

A.Coheno pripažinimas siekia gerokai toliau nei jo kolegų ir atsidavusių gerbėjų ratas. Šįmet išleistas jau 15-asis jo albumas „From Darkness“ tarptautinę džiazo publiką stebina ir džiugina ne mažiau nei ankstesnieji. Jis patvirtina neribotą šio muzikanto talentą. Šio albumo kompozicijos skambės jau šį vakarą Kongresų rūmų scenoje.

14-asis festivalis publikai jau padovanojo daugiau nei 20 koncertų, kuriuose savo pasirodymus surengė pusantro šimto muzikantų.

Organizatorių nuotr./IMG_3148
Organizatorių nuotr./IMG_3148

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius