-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Airidos Skrickienės tapybos darbų mistiškas pasaulis

Menas yra tam, kad keltų nepatogius klausimus... šie žodžiai puikiai apibūdina įdomią ir išskirtinę dailininkę-dizainerę Airidą Skrickienę. Kuo daugiau klausimų kelia meno kūrinys, tuo jis tampa įdomesnis ir tuomet bandai ieškoti atsakymų kituose to paties autoriaus darbuose.
Airidos Skrickienės tapybos darbų paroda
Airidos Skrickienės tapybos darbų paroda
Temos: 2 Paroda Menas

Balandžio 11 d. Šiaurės Lietuvos kolegijoje įvyko tapybos parodos „Taip išėjo“ atidarymas – tai išskirtinio grožio, nuostabūs eksponatai, savyje slepiantys kažką paslaptingo. Tai meno kūriniai, kuriuos kiekvienas žmogus gali matyti skirtingai, jie kelia nuostabą, susižavėjimą ir šiek tiek net trikdo... Stebint paveikslus iškyla vis daugiau klausimų, kurie leidžia susimąstyti ir patirti naujų pojūčių.

Parodos eksponatai – tai plaukų kasos – menininkė nuolat mėgsta stebinti savo išradingumu ir išskirtinumu – ši paroda tai įrodymas. Dailininkė Airida Skrickienės parodos atidarymo metu pristatė daug įdomių faktų apie plaukus, pasirodo – jie yra labai svarbūs žmogaus gyvenime ir savyje kaupia ilgą istoriją apie kiekvieną iš mūsų.

Per daugelį darbo metų ištobulinta sudėtinga autorinė tapybos technika padeda sukurti originalius ir užburiančius meno kūrinius. Airida Skrickienė domisi ne tik tapyba, piešimu, grafika, bet ir interjero bei reklamos dizainu, daugiau kaip 17 metų modeliuoja ir siuva drabužius, užsiima juvelyrika, rankų darbo papuošalais ir aksesuarais.

Dailininkės darbai spinduliuoja savita energija bei stiliumi, naudodama šiuolaikines medžiagas ir autorinę techniką ji sukuria vertus visų dėmesio tapybos darbus. Ši ekstravagantiška moteris turi daug planų ateityje, Airida Skrickienė, kaip sakė jos vyras Laurynas: „tai idėjų, naujų minčių užtaisas, su ja niekada nebūna liūdna, ji nuolat bėga, skuba, tad telieka neatsilikti ir visiems tobulėti kartu“.

Vakaro metu lankytojai apžiūrinėdami parodos eksponatus galėjo mėgautis gražia muzika, kurią atliko Jonė Urniežiūtė ir Donatas Blanka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius