Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algis Ramanauskas-Greitai „Voro vestuvių“ koncertams žada atiduoti „visą save“

Maži ir dideli žiūrovai septyniuose Lietuvos miestuose balandžio ir gegužės mėnesį galės išgirsti gražiausių prieš metus Anapilin iškeliavusio poeto Justino Marcinkevičiaus poemos „Voro vestuvės“ dainų koncertus. Scenos profesionalai ir „Tele bim-bam“ jaunieji atlikėjai, dainuodami gyvai, yra pasiruošę, anot Algio Ramanausko-Greitai, atiduoti visą save.
Algis Ramanauskas-Greitai
Algis Ramanauskas-Greitai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Prieš ketverius metus su roko opera „Voro vestuvės“ „Tele bim-bam“ komanda atšventė savo aštuonioliktą gimtadienį. Šiemet po Velykų geriausios šios operos dainos atgis personažų lūpose ir nuskambės Utenoje, Alytuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Vilniuje.

„Šito projekto didžioji kūrybinė sėkmė, kad scenoje kartu pasirodo profesionalai ir vaikai. Toks miksas galėtų būti naujo teatrinio reiškinio pradžia. Jaunieji atlikėjai didžiuojasi, galėdami scenoje dainuoti su scenos vilkais, o šie pasikrauna iš jaunimo gerosios energijos“, – šypsodamasi tikino libreto autorė, režisierė, vedėja ir suaugusios boružės vaidmens atlikėja Neringa Čereškevičienė.

„Mes vagiame iš vaikų jaunystę!“ – replikavo šmaikštusis A.Ramanauskas-Greitai, kuris vėl ruošiasi įlįsti į Vikšro Gražuolio kostiumą.

Pagrindinį Voro vaidmenį atliks operos solistas Rafailas Karpis, mėšlavabaliu vėl taps Andrius Kaniava, energijos užtaisą pasiūlys choras „brevis“, o prie senosios komandos prisijungs aktorius, dainininkas ir šokėjas Dominykas Vaitiekūnas.

„Dominykas – mano studentas, pernai per mikrofoninio dainavimo paskaitas jis išmoko laikyti mikrofoną ir pasirašiau jam įskaitą su sąlyga, kad reikės atidirbti“, – juokėsi N.Čereškevičienė, netrukus pridūrusi, kad D.Vaitiekūnas buvo geriausias jos studentas.

„Man labai įdomu susipažinti su vabalų psichologija, jų tarpusavio santykiais. Todėl mielai sutikau dalyvauti – juo labiau, kad dainuosim gyvai“, – džiaugėsi jaunasis aktorius ir grupės „Liūdni slibinai“ lyderis.

VIDEO: Rafailas Karpis ir Andrius Kaniava - Aš Daiktą Turiu!
Koncertų organizatoriai ragina žiūrovus pasiruošti, pasikartoti pamėgtas dainas ir ruoštis pavasariškai šventei.

„Žiūrovai išvys naujas dekoracijas, kurios patobulintos LED ekranais, ir išgirs gyvą garsą – net ir Algis Greitai dainuos gyvai!“ – juokėsi renginio idėjinė vadė.

„Kol kas su Neringa ginčijamės, ar būsiu šveplas, ar ne – bet tikrai atiduosim visą save“, – rimtu veidu užtikrino A.Ramanauskas-Greitai.

Geriausių „Voro vestuvių“ dainų koncertai balandžio 15 d. įvyks Utenos arenoje, balandžio 20 d. Alytaus arenoje, balandžio 22 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, balandžio 27 d. – Šiaulių arenoje, balandžio 29 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, gegužės 4 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, o gegužės 6 d. – Vilniuje „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius