Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alina Orlova skelbia papildomą koncertą Vilniuje

Tarp pasirodymų Maskvoje ir Prancūzijoje Alinos Orlovos planuose – ir vasario 8 dienos koncertas Lietuvoje. Daugiau nei metus Vilniuje nekoncertavusios dainininkės pasiilgę gerbėjai išpirko bilietus į šį pasirodymą. Todėl koncerto organizatoriai skuba pranešti apie papildomą Alinos Orlovos pasirodymą vasario 9 dieną Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.
Alina Orlova
Alina Orlova / Monaco nuotr.

Alina Orlova apimta malonaus jaudulio ir nekantrumo – po metų pertraukos vasario 8 dieną suplanuotas pasirodymas Vilniuje jau išparduotas. Todėl dainininkė Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje pasirodys du vakarus iš eilės – vasario 8 ir vasario 9 dieną.

„Metus keliavau ir koncertavau užsienyje daugiau nei Lietuvoje. Tačiau lietuviams visada saugau kažką naujo ir išskirtinio – čia mane geriausiai supranta“, – ką tik iš Maskvos grįžusi Alina Orlova džiaugėsi, kad rengiamas papildomas pasirodymas.

Ypatingame koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje Alina su gerbėjais pasidalins ne tik pirmojo albumo „Laukinis šuo dingo“ dainomis, bet ir šiuo metu įrašinėjamo būsimo albumo kūriniais.

„Antras albumas įrašinėjamas jau ilgai, bet aš neskubu, kūrybos ir nereikia skubinti. O naujas dainas koncertuose visada dainuoju, jos mane įkvepia“, – dalijosi naujienomis Alina.

Alinos Orlovos jautrios dainos jau keletą metų keliauja po Europą ir Rusiją, kur dainininkė nuolat rengia pasirodymus, dalyvauja mados fotosesijose ir renka apdovanojimus už kūrybą. Šiais metais į Vakarų Europos ir Skandinavijos muzikos prekių parduotuves iškeliaus ir Alinos albumas „Laukinis šuo dingo“. Todėl po pasirodymų Lietuvoje Alinos laukia albumo pristatymai ir gerbėjai Prancūzijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius