Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antikrizinė Rakalo knyga – jau knygynuose

Už lango siautėjančią nuožmią ekonominę krizę geriausia praleisti šiltuose ir jaukiuose namuose, skaitant Rapolo Rakalo knygą „Ko trokšta merginos?“. Tuo neabejoja ne tik pats knygos autorius, bet ir gausūs jo kūrybos gerbėjai bei dar gausesnės gerbėjos.
Rapolo Rakalo knyga „Ko trokšta merginos?“
Rapolo Rakalo knyga „Ko trokšta merginos?“ / Knygos viršelio fragmentas

„Išleidęs knygą pasijutau nejaukiai – kaip prispjaudęs Rumšiškių liaudies buities muziejuje, buldozeriu sutraiškęs gintaro karolius ar krepšinį iškeitęs į šaškes. Juk lietuviams knyga yra šventas dalykas. O aš tikrai nešventas“, – kukliai nudelbęs akutes prisipažįsta Rapolas.

Tačiau toks kuklumas jam nesutrukdė išgarsėti kaip subtiliausiam merginų žinovui Lietuvoje, o gal ir visoje buvusioje Sovietų bei esamoje Europos Sąjungoje. Šį itin įpareigojantį statusą Rakalas pelnė ilgamečiu titanišku darbu visos žmonijos progreso labui, skverbiantis į slėpiningas moteriškos sielos gelmes. Šiandien tikriausiai reiktų gerokai paplušėti, norint rasti lietuviškojo interneto vartotoją, nesyk neskaičiusį įstabių ir didžiai pamokančių jo veiklos ataskaitų.

Visgi net jam nepavyksta išvengti moteriškų spąstų: jį vilioja, atstumia ir vėl vilioja. Jis grumiasi ir pralaimi. Vilioja ir leidžiasi suviliojamas. Ir tik tam, kad interneto platybėse ar kur nors Paryžiuje vėl ieškotų merginos.

„Nebeužtvenksi jau upės bėgimo“, – kažkada rašė mūsų klasikas. Taip ir mano balto melo upelis į vakarėlio pabaigą pradėjo šniokšti upe. Kitaip tariant, mažas kūrybinis polėkis virto didele kūrybine obsesija. Pajutęs, kad tragiškos istorijos merginoms patinka, tą vakarą vieną kartą buvau Afganistano karo veteranas, du kartus – samdinys Jugoslavijos kare, vieną sykį kovojau serbų pusėje, kitą – kroatų. Teko pabūti ir Raudonojo Kryžiaus gydytoju. Šis melas nepasisekė, nes, pasirodo, istorijas apie tai, kaip operavau sužeistuosius, pasakojau tikrai gydytojai. Bet vis tiek jai patikau – toks išradingas vaikinas. Meluoja ir nemirksi. Ir ne tik kad nemirksi, bet ir nesigėdina. O begėdžiai visuomet patiko moteriškai žmonijos pusei“, – knygoje apie nelengvą savo gyvenimą klubuose, baruose ir labiau privačioje aplinkoje porina Rapolas.

R.Rakalas yra paslaptinga asmenybė, kone mitinis herojus: niekas jo nematė, bet visi apie jį kalba. Su žiniasklaida jis taip pat bendrauja tik internetu, galbūt taip siekdamas tik dar labiau apsigaubti paslapties skraiste, o galbūt šiek tiek sumažinti milžinišką merginų dėmesio laviną.

„Noriu, kad žmonės mano knygą paskaitytų, pasijuoktų ir kitą dieną su gera nuotaika keliautų į darbą, pasimatymą arba ... velniop – svarbiausia tik kad su gera nuotaika“, – kilnų savo knygos išleidimo tikslą nusako nenuilstantis jausmų fronto karys Rakalas.

Surasti patį nuostabiausią Lietuvoje, o gal ir visoje Europoje tauškalių galima internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius