Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis house muzikos DJ konkurso vakarėlis – šį šeštadienį Palangoje

Keliasdešimt Europos klubų ir vakarėlių šią vasarą apjungęs house didžėjų konkursas, kurio lietuviškasis etapas prasidėjo prieš dvi savaites Klaipėdoje, keliasi į Palangą. „Pramogų banko“ klube šeštadienio naktį įvyks antroji dešimt metų vykstančių DJ varžybų „Movida Corona“ kova. Vakarėlio svečius ir komisiją bandys išjudinti 8 didžėjai, o vėliau šokius iki ryto pratęs deep house komanda iš Vilniaus – „Deep Inc“.
Movida Corona I pusfinalis
Movida Corona I pusfinalis
Temos: 2 Muzika Palanga

Rugpjūčio 21 d. pajūryje suplanuotas antrasis „Movida Corona“ pusfinalis, kuriame savo pasirodymui po dvidešimt minučių turės: DJ Sunseet (Mažeikiai), Paul de Man (Kaunas), Schoe (Vilnius), Darix (Vilnius), DJ Laurynas (Švenčionėliai), Mr Sweet (Vilnius), Liverty (Šakiai) ir Grey (Panevėžys).

Pirmojo pusfinalio dalyviai įsitikino, kad konkurso pasirodymui pasiruošti vien muzikine prasme neužtenka. „Komisiją ir publiką reikia nustebinti ir kalbu ne tik apie muziką. Šou elementai ir netikėtumai gali labai padėti,“ – patarė pirmo pusfinalio dalyvis Julius iš „C Sound DJs“. Į finalą patekę „C Sound DJs“ kartu su 3 kitais finalistais laukia šeštadienio vakarėlio rezultatų – Palangoje paaiškės dar keturi finalistai. „Esu įsitikinęs, kad antras pusfinalis irgi bus linksmas bendraminčių vakarėlis – kad ir kokie būtų rezultatai,“ – mano Julius.

Didžėjai, į pusfinalius išrinkti iš 46 dalyvių, dar nežino, kokia tvarka pasirodys šeštadienio vakarėlyje. „Dalyviai prieš vakarėlį trauks burtus, kokia eilės tvarka pasirodys. Vertinsime jų muzikos pasirinkimą, techniką ir bendrą vakarėlio nuotaiką“, – pasakojo komisijos narys „Muzikos bombos“ atstovas Danielius Mironas. Sprendimą, kurie keturi DJ pateks į Lietuvos finalą, taip pat priims Kotryna Sokolovaitė (Djscene.lt), Vygandas Grudikis („Power Hit Radio“) bei DJ komandos „Deep Inc“ nariai Tadas ir Domas Vosyliai.

„Ar ruošiuosi pasirodymui? Mintyse rūšiuoju muziką ir galvoju, kad tik gročiau arba pirmas, arba pabaigoje,“ – pasakojo vienas antrojo pusfinalio dalyvių Liverty.

Dviejų pusfinalių vakarėlių nugalėtojai – aštuoni geriausieji – patenka į konkurso „Movida Corona“ lietuviškąjį finalą, kuris vyks rugsėjo 10 d. klube „Tarantino“. Vienas geriausiai pasirodęs DJ toliau Lietuvos vardą gins Baltijos regiono finale, o iš ten atsivers durys į didįjį finalą Berlyno „Ministry of Sound“ klube. Pagrindinis konkurso prizas – rezidento vardas „Ministry of Sound“ klube.


Daugiau apie konkursą: www.movidacorona.lt
Facebook‘e: http://www.facebook.com/Movidacoronalithuania

Dalyvių miksai: http://www.movidacorona.lt/dalyviai


MOVIDA CORONA: II pusfinalis Palangoje
Rugpjūčio 21 d. 23 val.
Klube „Pramogų bankas“ (J. Basanavičiaus g. 24A)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius