-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antroji „Bliuzo naktų“ diena nešykštėjo saulės ir pramogų

Pirmąją dieną lietaus nugąsdinti bliuzo mylėtojai šeštadienį pasitiko su saule ir gausa pramogų. Nuo pat ryto Lūksto ežeras buvo tirštas žmonių, o kavos pardavėjai nespėjo vykdyti užsakymų.
Festivalio akimirka
Festivalio akimirka / A.Aleksandravičiaus/įkrauk.lt nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Esu šiame bliuzo festivalyje jau 15-ą kartą, atvažiuoju dėl gerai nusiteikusių žmonių ir pozityvios atmosferos“, – 15min.lt pasakojo jau penktąją dešimtį įpusėjęs Vytas.

Jis pramogavo pasipuošęs šventine atributika – festivalio marškinėliais ir kaubojiška skrybėle. Vyriškis kiekvienais metais bando išskirti iš gausios minios. Štai šiemet Vytas pasipuošė milžinišku magnetu, kuris, anot jo paties, traukia dailiosios lyties atstoves.

Vytas prasitarė, kad šių metų festivalyje pasigedo tik tradicija tapusios „bliuzsriubės“ – žuvienės, verdamos bendrame katile ir nemokamai dalijamos festivalio lankytojams.

Jau devyniolikta kartą vykstantis „Bliuzų naktų“ festivalis šiemet išsiskiria ypatinga pramogų gausa. Bliuzo mylėtojai gaminosi ir laidė aitvarus, mokėsi žongliruoti, ilga eilė nusidriekė prie kūno puošybos palapinės. Ekstremalių pojūčių ištroškę žmonės išbandė katapultą, kuri išauna žmones į orą beveik 20 metrų aukščio.

Didelio susidomėjimo sulaukė ir „Be  good“ palapinė, kurioje festivalio lankytojai galėjo ne tik sužinoti daugiau apie kaulų čiulpų donorystę, bet ir patys tapti donorais.

Dėl nenumatytų kliūčių „Bliuzo naktų“ programa buvo kiek koreguota. Pirmąjį vakarą JAV gitaristo Erico Sardino scenoje laukę gerbėjai nusivylė – dėl oro uoste dingusio bagažo jo pasirodymas buvo perkeltas į šeštadienį.

Pasak festivalio darbuotojų, pirmoji šventės diena buvo itin rami. „Jokių muštynių ar neramumų nepasitaikė. Tik sulaukėme šiek tiek pasipiktinimo dėl to, kad į koncerto zoną apsaugos darbuotojai pirmą kartą festivalio istorijoje neleido įsinešti alkoholio. Anksčiau buvo draudžiama tik stiklinė tara“, – 15min.lt pasakojo informacijoje dirbanti mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius