Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atėjus rudeniui – naujas klubo „Woo“ veidas

Paskutines minutes skaičiuojančios, karščiausios amžiaus vasaros proga klubas „Woo“ turi nerealių naujienų!
Rudenį „Woo“ pasitinka su nauju veidu.
Retro didžėjus / „Woo“ nuotr.

Jau rugsėjo 1-ąją, trečiadienį vilniečių ir miesto svečių mylima skanaus maisto, trankių šokių bei puikių susibūrimų vieta pakvies susipažinti su nauju savo veidu. „Verčiame naują „Woo“ istorijos puslapį! Tai jokiais būdais nereiškia, kad senoji klubo dvasia staiga dings – ją stiprinsime dar labiau. Tiesiog į pagalbą pasitelksime dar dažais kvepiančias spalvotas sienas, įkvepiančias fotografijos parodas, kosmopolitiškus vakarėlius ir net gurmano skonį patenkinsiantį meniu“, – apie pažintį su nauju klubo veidu pasakoja „Woo“ rinkodaros vadovas Rolandas Jarušauskas.

Naujienų paradą pradės šviežutėlis „Woo“ virtuvės šefo meniu. Iki šiol Vilniuje kone svetingiausia maisto iš pietryčių Azijos ambasada buvęs klubas, stipriai kosmopolitiškėja ir rudenį pasitinka su visa puokštę skanėstų, užkandžių bei apetetingų patiekalų iš viso pasaulio.

Daug gardžios mėsos, sūrių, makaronų, jūros gėrybių, daržovių, grybų, duonos, desertų ir kitų gėrybių – štai kas nuo šiol laukia visų išalkusių „Woo“ gerbėjų.

Nepamiršti liks ir legendomis apipintų „Woo“ šokių gerbėjai. Kas savaitę klubo sienas drebinsiantys vakarėliai siūlys šokėjams nuo rokenrolo iki svingo, nuo seno gero house iki teisingos pop muzikos.

Keisis ir klubo interjeras. Atsinaujinusio „Woo“ sienas puoš pasaulio piliečio ir fotografo Tomo Černiševo darbų paroda „Cosmo-Polis“. Pats autorius parodos atidarymo metu rugsėjo 1d.  taurę kels tiesiai iš Buenos Airių surengtos internetinės transliacijos metu.

Taigi, metas susipažinti su „Woo“ iš naujo! Naujo klubo veido ir skonio premjera rugsėjo 1-ąją, nuo 21 val., kaip visuomet su geriausiais draugais ir šokiais iki pat vidurnakčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius