Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Ramirez‘as žada užkariauti Klaipėdos publiką

Jis net savo „dievukų“ dabar yra vadinamas stiliaus ikona. Turbūt nei vienam klubų lankytojui net nereikia jo pristatinėti.
D. Ramirez‘as
D. Ramirez‘as / Organizatorių nuotr.

Daugelį metų besisukdamas milžiniškoje muzikos industrijoje jis nė kiek nepabodo, jo neišstūmė kiti. Gal tiesiog, nėra kam? Klubo pranešime spaudai teigiama, kad jau šį savaitgalį naktiniame klube „Kiwi“ lankysis tikra legenda spėjęs tapti D. Ramirez‘as.

Šitiek ir dar daugiau galima pasakoti apie šį reiverių kultūros amžininką. Tas pats, kaip ir prieš 18 metų į dienos šviesą išlindęs, sproginėjantis užtaisas, ta pati pikantiška ar šelmiška šypsena ir kelionės aplink pasaulį tam, kad išpildytų milijonų gerbėjų svajones. D.Ramirez‘as neslepia, jog sunku buvo pasiekti tai, jog dabar kuprinėje nuolat nešiojasi tušinuką – tam, kad bet kada galėtų dalyti autografus. „Daug aukojau, šiek tiek pataikavau masinėms madoms ir dar daugiau kūriau“, – prisipažįsta žvaigžde pelnytai vadinamas britas.

Savo sąskaitoje turintis geriausio prodiuserio (2007–aisiais žurnalas „DJ Magazine“), geriausio 2006 m. didžėjaus („iDJ“  žurnalas) bei geriausio britų remiksuotojo titulus, D.Ramirez‘as sako, jog vis dėlto jam artimiausia kūryba. „Pranyksta laiko ribos, malonumas išties neapsakomas. Bet dar malonesnės būna pagyros, nuopelnai ir gerbėjų minia“, – ironiškai, bet neslėpdamas, jog populiarumas jį „veža“, beria D.Ramirez‘as. Anot jo, populiarumas turi savo kainą – kai tampi populiariu, imi diktuoti madas ir sąlygas, „stumti“ kitokią kūrybą į dienos šviesą. „Man visai nesvarbu, iš kur atkeliauja muzika – iš tamsaus rūsio ar blizgančio naktinio klubo naujame dangoraižyje. Muzika su tikslu suteikti malonumą kitiems, yra viso to esmė“, – tikina aršiu skambesiu pasižymintis didžėjus.

„Esu ritmo vergas“, – kartoja savos įrašų kompanijos, labai pritinkančiu pavadinimu „Slave“, įkūrėjas. Tokiais remiksais kaip Bodyrox „Yeah Yeah“, bei savo kūriniais „Columbian Soul“ , „Pleasure Me“, „La Discoteq“ išgarsėjęs D.Ramirez‘as dabar sau leidžia maukti šampaną lėktuvuose, skraidinančiuose jį į tolimiausius pasaulio kampelius tam, kad pagrotų ne tik masiniuose renginiuose, bet ir privačiuose prabangiuose vakarėliuose. Bet laisvalaikiu jis sakosi esąs toks, kaip ir visi – skaito knygas, žiūri filmus ir jaukiai vakaroja su širdies drauge.

Sunku tuo patikėti, kai šokių aikštelėje, karaliaujant D.Ramirez‘ui, girdi nuo lengvų deep house garsų augančią melodiją, kuri išsirutulioja į gryną techno ir tech house sprogimą. Su savo išskirtiniu electro–house skambesiu D Ramirez‘as jau spėjo tapti tikra šio stiliaus ikona. Tai jau sako ne kiti. Tai jau sakome mes patys ir uostamiesčio šokių muzikos kultūra uoliai besirūpinanti „Deep Frequency“ komanda. Būtent jos nariai, entuziastingai organizuodami elektroninės muzikos fiestas yra „kalti“, kad D.Ramirez‘as atkeliauja būtent į Klaipėdą. „Su didele meile, visiems“, – dedikuoja renginį „Deep Frequency“ nariai Sat, Uncle Roll ir Yakoff, kartu su šelmišku britu stosiantys už „Kiwi“ klubo pulto. Prie jų prisijungs ir klubo rezidentas Manchini.

Taigi kovo 20–ąją, jau nuo 22 val. būkite pasiruošę griausmingoms bomboms šokių aikštelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius