-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Debiutinio „Deep Inc“ singlo proga – šokiai „Jus‘ Dance“ klube „Woo“

Paskutinį gegužės penktadienį „Deep Inc“ su draugais kviečia visus šokti. Šokti pagal house muziką taip, kaip liepia širdis, kojos ir rankos – klube „Woo“ laukiami profesionalūs soulful ir deep skambesio mylėtojai.
Penktadienį klube „Woo“ – šokiai „Jus‘ Dance“
Penktadienį klube „Woo“ – šokiai „Jus‘ Dance“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Šokiai

Didžiausia vakarėlio „Jus‘ Dance“ proga – kelios dienos iki jo pasirodysiantis debiutinis ir labai lauktas „Deep Inc“ singlas. Jį broliai pasididžiuodami išleidžia savo bene mėgstamiausioje house leidykloje – „Jaffa Music“. Romantiškai vasariškame kūrinyje „Surely Certainly“ skamba puikiai tam derantis vokalistės Rachel Claudio, kuriai „Deep Inc“ smarkiai neabejingi, balsas.

„Deep Inc“ prisipažino su debiutu kiek užtrukę, mat Rachel Claudio – ypač užimta dainininkė. Jos balsas skamba ne tik house, bet ir džiazo bei r&b scenose, į studijas ją kviečia „Universal“ ir „Virgin“ priklausantys atlikėjai, o gastrolės apima visą pasaulį.

„Nors procesas užtruko, kūriniu esame be galo patenkinti – iš pasaulinio lygio didžėjų ir prodiuserių sulaukėme tik teigiamų įvertinimų“, – pasakoja Tadas ir Domas. Broliai taip pat džiaugiasi, kad „Surely Certainly“ remiksavo soulful house didžiūnas Groove Assassin, šiuo metu karščiausiu tokios muzikos židiniu laikomos Pietų Afrikos Respublikos gyventojas Soundquest, prancūzų deep house muzikos grynuolis Bertrand Dupart ir net pats kūrinį išleidusios „Jaffa Music“ bosas Nicolas Vautier. Taip sekasi tikrai ne visiems!

Šokiams gegužės 28–ąją kvies ne tik didžėjai, bet ir šokėjai. „House dance“ propaguojantis jaunimas klube rinksis jau ne pirmą kartą. Pirmajame „Jus‘ Dance“ vakarėlyje lankęsi vilniečiai tikrai gerai prisimena, ką šokių aikštelėje krėtė Čikagos ir Niujorko klubuose prasidėjusio judėjimo šalininkai.

Kartu su „Deep Inc“ už „Woo“ pulto pasirodys ir artimas jų draugas, neseniai prisistačiusios kompanijos „Bedroom DJs“ narys Samuel Tange. Jo ir visos „miegamojo grojikų“ kompanijos meilė muzikai – tokia pati stipri, kaip ir broliško soulful ir deep house dueto.

Kelią ne tik į pasaulio didžėjų fonotekas, bet ir į Lietuvos radijo stočių grojaraščius atrandančio „Surely Certainly“ premjera ir širdingiausi šokiai pagal house muziką – gegužės 28–ąją. Klubas „Woo“ linguos nuo 23 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius