Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dizaino savaitgalyje“ – pirmoji autorinių batelių paroda

„Išvysk legendinius batelius kitame amplua!“, – sako „Nike“ ir „Daiktų viešbučio“ komanda ir kviečia dalyvauti išskirtinėje vieno vakaro parodoje, kurios metu 8 labai skirtingos, bet labai kūrybingos asmenybės pristatys savo raštus ir idėjas 8 poroms baltų istorinių „Nike air force 1“ batelių.
Sportiniai bateliai
Sportiniai bateliai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Paroda

Kitokį sportinių batų veidą atskleisianti paroda Lietuvoje bus surengta pirmąjį kartą – jau gegužės 21 dieną akį traukianti ekspozicija okupuos Naujamiesčio loftus, kuriuose šurmuliuos „Dizaino savaitgalis“.

„Tai iš tiesų išskirtinė proga apsilankyti ir sudalyvauti tokioje parodoje. Panašūs renginiai pasaulyje vyksta jau gana seniai, todėl labai džiugu, kad susipažinti su dizaino naujienomis ir ne tik, tokiu neįprastu būdu, galės ir lietuviai”, – teigia organizatoriai.

Nuo 20 val. parodos lankytojai galės susipažinti su garsių Lietuvos dizainerių papuoštais „Nike“ batais. Savo slapčiausias idėjų skrynias atvers originalų braižą turinti iliustratorė, konceptualiai batelius prakalbins broliai dvyniai, lietuvių dizaino subtilybes taikliai pristatys šios srities guru, meiliai į sportą pažvelgs moterys, o chuliganiškumo įneš vyrų komandos.

Be to, vilniečiai ir miesto svečiai galės sukrimsti vieną kitą skanėstą bei išgirsti daug geros muzikos iš lietuvių diskžokėjų kolekcijų. Paroda veiks tik vieną vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius