-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Domino“ teatras skelbia papildomas premjeros „Šeimyninis įvykis“ dienas

Prasidėjęs „Domino“ teatro sezonas su savimi atsinešė ne vieną naujieną, tarp jų ir didžiausią metų premjerą „Šeimyninis įvykis“. Ši komedija sulaukė didžiulio susidomėjimo – į spalio mėnesį įvyksiančią premjerą beliko labai mažai bilietų. Dėl to „Domino“ teatras skelbia papildomas premjeros dienas jau lapkričio pradžioje.
Spektaklis „Šeimyninis įvykis“
Spektaklis „Šeimyninis įvykis“ / Domino teatro nuotr.

Atsidėkodamas savo gerbėjams už didžiulį dėmesį, „Domino“ teatras skelbia papildomas premjeros „Šeimyninis įvykis“ datas – lapkričio 6 d., 20 val. ir 10 d., 21 val., „Domino“ teatre.

„Esame dėkingi „Domino“ teatro gerbėjams už ištikimybę, meilę ir dėmesį mūsų pristatomoms naujienoms. Nenorime palikti nuošalyje norinčiųjų būti pirmaisiais, pamačiusiais didžiausią metų premjerą „Šeimyninis įvykis“, dėl to darėme viską ir visais įmanomais būdais bandėme suburti komedijos trupę tam, kad galėtume pasiūlyti bent porą papildomų pristatymo dienų. Vaidinti komedijoje „Šeimyninis įvykis“ surinkome tikrą žvaigždžių komandą, taigi rasti laiko papildomiems premjeros parodymams buvo iš tiesų sudėtinga – populiarūs ir geidžiami televizijos ir teatro favoritai graibstyte graibstomi, o jų užimtumas iš tiesų milžiniškas. Ir visgi, galų gale, mums pavyko tai padaryti! „Domino“ teatras skelbia net dvi papildomas premjeros dienas jau pirmomis lapkričio dienomis“, – teigia „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Lapkričio 6 ir 10 dienomis „Domino“ teatro mėgėjai turės galimybę pamatyti premjerą „Šeimyninis įvykis“, tiesa, kiek vėlesniu laiku, kuris vienintelis tinka visiems labai užimtiems aktoriams. Tam, kad teatro ir televizijos žvaigždės suspėtų atvykti į paskelbtas papildomas premjeras iš skirtingų šalių, miestų, televizijos projektų, „Domino“ teatras specialiai samdys aktoriams atsivežti skirtą transportą, atgabensiantį kai kuriuos iš jų iki premjeros likus vos kelioms minutėms.

Pirmoji papildoma premjeros diena – lapkričio 6-oji, šeštadienis, puikiai tiks visiems, prioritetą teikiantiems smagioms savaitgalio pramogoms ir mėgstantiems visą savaitgalio dieną išnaudoti „nuo – iki“. Na, o lapkričio 10 dieną, trečiadienį, premjerą „Domino“ teatras pristatys dar truputį vėliau – 21 val. „Domino“ teatro draugai ir bičiuliai paprastą savaitės dieną, dėl ilgesnių darbo valandų, buitinių reikalų ar kitų neatidėliotinų užsiėmimų, neretai nepamato išskirtinių teatro naujienų, premjerinių spektaklių, kurie Vilniuje visuomet būna 19 val. Vėlyvesnis premjeros laikas – tai galimybė nesirinkti ir, atlikus visus suplanuotus darbus, maloniai pabaigti dieną didžiausioje „Domino“ teatro metų premjeroje „Šeimyninis įvykis“.

Jau paaiškėjo ir pirmosios komedijos „Šeimyninis įvykis“ gastrolių datos. Pirmasis spektaklis išvykoje bus rodomas Klaipėdos koncertų salėje, spalio 25 d. Lapkričio mėn. 22d. premjeros sulauks ir Panevėžio miestas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius