Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evelina Anusauskaitė debiutuoja miuzikle „Paryžiaus katedra“

Sausio 27-osios vakarą 18 val. Marijampolėje populiariausiu tituluojamame miuzikle „Paryžiaus katedra“ debiutuos Evelina Anusauskaitė. Po dviejų dienų, sausio 29-osios vakarą 19 val. ją galės išvysti gerbėjai sostinėje, „Balsas.lt“ klube. Išskirtinio balso savininkės svajonė vaidinti Esmeraldą išsipildė ir nuo šiol su „Domino“ teatru ji gastroliuos po visą Lietuvą: vaidins ne tik Marijampolėje ir Vilniuje, bet ir Kaune, Panevėžyje, Klaipėdoje, Radviliškyje.
Miuziklas „Paryžiaus katedra“
Miuziklas „Paryžiaus katedra“ / Organizatorių nuotr.

Vaidinti Esmeraldą – viena iš Evelinos svajonių

Pasak E. Anusauskaitės, atlikdama Esmeraldos vaidmenį ji jaučiasi išties ypatingai, nes visada žavėjosi šiuo kūriniu ir Esmeraldos kaip moters charakteriu.

„Manau, nėra lengva įkūnyti tokią stiprią asmenybę, juolab tai išreikšti ne vien vaidyba, bet ir charakteringu dainavimu dviejų dalių kūrinyje“, – teigia dainininkė. Scena, E. Anusauskaitės teigimu, yra ta vieta, kur ji jaučiasi geriausiai.

„Mano svajonė yra kada nors vaidinti ir mokytis miuziklo, todėl ypač džiaugiuosi ir jaučiu didelę atsakomybę gavusi šį vaidmenį“, – apie debiutą „Paryžiaus katedroje“ pasakoja unikalaus balso savininkė ir priduria mananti, kad viskas bus gerai, nes dirbs su profesionaliais atlikėjais.

„Tikiuosi, kad bent jau pirmuose pasirodymuose jie man patars įvairiais klausimais“, – šypsodamasi lūkesčiais dalijasi dainininkė.

Miuzikle susitinka Lietuvos muzikos ir teatro žvaigždės

„Paryžiaus katedra“ žiūrovams dovanoja išskirtinių ir populiariausių Lietuvos teatro ir muzikos atlikėjų šou. Dainuoja ir vaidina Deividas Norvilas, Asmik Grigorian, Ignas Misiūra, Vaida Genytė, Jeronimas Milius, Česlovas Gabalis, Viktoras Malinauskas ir kiti. Jaunoji atlikėja E. Anusauskaitė vaidmeniu dalinsis su Asmik Grigorian bei Akvile Garbenčiūte ir scenoje taps dieviško grožio čigone, kurią pamilsta bažnyčios tarnas Frolo, dailusis kapitonas Febas ir kuprotasis varpininkas Kvasimodas.

Anot E. Anusauskaitės, Esmeraldos meilės istorija yra tokia pat kaip dauguma kitų nelaimingų meilės istorijų. Skirtumas tas, kad Esmeralda iki galo išlieka savimi, neparsiduoda ir neišduoda savo esybės.

„Man patinka, kad ji yra stipri, ryški asmenybė. Nemėgstu verkiančių princesių. Aš net su čigonais diskutavau apie tai, kokia turėtų būti tikra čigonų moteris: kokie jos rankų gestai, laikysena, kai ji būna išdidi ir kai būna sugniuždyta“, – apie pasiruošimą persikūnyti į čigonų moterį pasakoja dainininkė.

„Paryžiaus katedra“– tragiškas meilės įrodymas

Pasaulio klasikos vertybe pripažinto Viktoro Hugo romano „Paryžiaus katedra“ motyvais pastatytas ir Ramūno Marcinkaus režisuotas miuziklas Lietuvoje sulaukė pribloškiančio populiarumo. „Paryžiaus katedra“ – tai istorija apie meilės ir aistros draskomą jaunos Esmeraldos širdį, apie blogio ir gėrio kovą, apie rūpestį ir atsidavimą, puikybės ir dorovės akistatą, kuri nesibaigia gražiai ir laimingai. Šis meilės keturkampis baigiasi tragedija, tačiau dar kartą įrodoma, kad meilė ir tyri jausmai yra amžini ir gali daryti stebuklus.

Visi miuziklo pastatymai buvo daugiau nei sėkmingi, todėl tai yra akivaizdus įrodymas, kad žmonėms reikalinga kitokio muzikinio žanro, solidžiai atliekama muzika.

Repertuaras:

Sausio 27 d., 18 val., Marijampolės kultūros centras (Premjera!)

Sausio 29 d., 19 val., Vilnius, „Domino“ teatras

Vasario 9 d., 19 val., Klaipėdos žvejų rūmai

Vasario 17 d., 18 val., Radviliškio kultūros centras

Vasario 20 d., 19 val., Kaunas, „Girstutis“

Vasario 22 d., 18 val., Panevėžio bendruomenių rūmai

Vasario 24 d., 19 val., Vilnius, „Domino“ teatras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius