-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Be2gether“ bus teatro, cirko ir kičo skulptūrų

Birželio 12–14 dienomis vyksiančio muzikos ir meno festivalio „Be2gether“ meno ir pramogų programą papildys teatro bei cirko pasirodymai. O papjė mašė meistrai kurs net kelių metrų dydžio kičines skulptūras.
Giedrius Klimkevičius
Giedrius Klimkevičius / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Festivalio pievose išdygs iš senų dokumentų sulipdytų muzikinių musmirių. Visų mėgstančiųjų dainuoti duše garbei bus pastatytas muzikinis dušas. Papjė mašė lipdytais drabužiais taip pat bus papuoštas ir naujam gyvenimui prikeltas zaporožietis. Birželio viduryje gamtoje bus galima išvysti ir besmegenių, sulipdytų iš sniegą primenančio smulkinto popieriaus.

Alytaus cirko studija festivalio lankytojus ketina nustebinti įspūdingais pasirodymais. „Be2gether“ svečiai galės grožėtis akrobatiniais triukais su šokdynėmis, žongliravimu plytomis, gimnasčių lankstumo šou ir kitais spalvingais vaizdiniais.

Festivalio „Be2gether“ savaitgalį neįprastu būdu bus galima klausytis gyvai skambančios muzikos. Interaktyvus teatras pakvies į šiuolaikinio šokio bei vizualinių projekcijų sintezę. Teatro atmosferos į Norviliškes atneš ir Klaipėdos lėlių teatras su įspūdingo dydžio lėlių pasirodymais.

Norviliškėse festivalio metu 6 hektarų ploto teritorijoje įsikurs daugybė meno ir pramogų erdvių, kuriose lankytojai galės susipažinti su įvairių kraštų kultūra, įsitraukti į kūrybinius procesus, atsipalaiduoti rytietiškIA masažų seansais, pašėlti purvo paplūdymyje, mėgautis kino teatro „Gala2gether“ programa. Pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti festivalio svečius kvies stilingiausi Lietuvos barai, kavinės ir restoranai.

Siautulingiausią birželio savaitgalį prie Norviliškių pilies vyks 50 koncertų, kuriuos surengs atlikėjai ir grupės iš viso pasaulio. Tarp paskelbtų „Be2gether“ atlikėjų jau yra čigoniški pankrokeriai „Gogol Bordello”, synth pop genijai „Polarkreis 18”, skandinavų rokeriai „Clawfinger”, electro jazz melodijomis užliejantys  „Touch and Go”, Roni Size su MC Dynamite, „Lyapis Trubetskoy“, Marijonas Mikutavičius, Jurga bei dėl vienintelio pasirodymo atgimsianti grupė „Airija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius