Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadieninio skrydžio centrą „Radistai“ įsirengs „Tarantino“ klube (video)

4000 skambučių, 2000 valandų darbo liežuviu, 500 dienų gyvo eterio! Tokie įrašai puikuojasi toliausiai išskridusių ir galvas ten palikusių Lietuvos radijo laidų vedėjų garbės lentoje. Nepailstantys eterio chuliganai „Radistai“ mini trečiąjį kooperatyvo jubiliejų ir kviečia ištikimiausius klausytojus į gimtadienio puotą, kuri balandžio 24–osios naktį per kraštus virs sostinės klube „Tarantino“.
„Radistai“
„Radistai“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Radistai“

Raudono kilimo ir Manto Petruškevičiaus turbūt nebus. Baltos mišrainės irgi neprognozuojama, užtat muziką tiesiai į šokių aikštelę serviruos diskotekiniai „Radistų“ bičiuliai: lietuviškos house istorijos kūrėjas Lauris Lee iš „RyRalio DJs“, sieną galva ar bent jau kompaktais pramušti galintis „Metal on Metal“ nindzė Manfredas, elektriniais pjūklais naktimis pjaustantys „The Sneekers“, jaunasis „Pop Star Bar“ rezidentas Modaco bei du tokie veikėjai iš „Zip FM“ – Jovani ir Rolandas Mackevičius.

Organizatorių nuotr./Radistai
Radistai

Renginio svečių sąraše puikuojasi „Radistų“ klausytojams puikiai pažįstami personažai. Samdomas žudikas Andrejus Vasilkovas jau blizginasi vienintelius turimus kedus, moksleivio pažymėjimą iš vyresnio brolio pasiskolinęs britvute skaičiukus dabar jame šifruoja Lukutis. Klausimų kyla tik dėl diskotekų liūtuko iš Vilniaus krašto Česlovo Stankovskio. Jis šiuo metu liūdi.

Moterų frontą atstovauti žada Olga Zubcova ir Julija Biatch. Joms talkins 20 profesionalių ir uniformuotų stiuardesių, su kuriomis „Radistai“ susipažino Vilniaus Oro uoste filmuodami debiutinio savo singlo „Ugachiaga“ vaizdo klipą. Jį ir kitus radijo banditų klipus „YouTube“ kanaluose gerbėjai kartu sudėjus peržiūrėjo daugiau nei 1,5 milijono kartų.

Gimtadienio šventę įdėmiai sekti žada ir jėgos struktūros bei tvarkos palaikymo organai – kriminalistai iš akiračio „Radistų“ paleisti vis dar nenori už bandymus stabdyti chemines medžiagas vežantį traukinį ar kurstymą surengti pomidorines sutiktuves iš Europos krepšinio čempionato grįžtantiems Lietuvos rinktinės žaidėjams.

Visa tai ir daug daugiau buvo atlikta gyvo eterio metu norint pakelti ūpą prie radijo imtuvų palinkusiems tūkstančiams gerbėjų. Gyvos emocijos bei geros nuotaikos bus dalinamos ir gimtadienio puotos metu. Kad jų nepritrūktų, „Radistai“ jau dabar pluša prie įspūdingo dydžio torto bei žada pirmąjį svečių šimtą apdovanoti „Jager Train“ kokteiliais. Visas jų ešelonas akimirksniu bus paruoštas domino principu ant „Tarantino“ baro. 

 

VIDEO: ZIP FM: RADISTAI: 500 radio dienų
VIDEO: ZIP FM: Radistai - Ugachiaka (Oficialus video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius