Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyčio Ivanausko teatras žada šventinę staigmeną!

Šv. Kotrynos bažnyčioje vėl atgis amžiams užšaldytos skulptūros. Spektaklis „Atgyjantys kūnai“ – šviesų, itin subtilios muzikos bei šokio sintezė. Spektaklio choreografas Gytis Ivanauskas žada staigmenų kupiną pasirodymą: „Atgyjantys kūnai“ – vienas jausmingiausių spektaklių, kuriuos turime savo repertuare.
Atgyjantys kūnai
Atgyjantys kūnai / Teatro archyvo nuotrauka

Laukiamiausių metų švenčių proga, žiūrovams pateiksime keletą netikėtų staigmenų, kurių kol kas išduoti negaliu. Tačiau prižadu – tai bus puiki šventinio laukimo bei pasiruošimo įžanga, kiekvienam, mūsų mylimam žiūrovui.“


Sakralioje aplinkoje netikėtai pasigirdus Michaelo Galasso muzikai viena po kitos atgis altoriuje stovinčios skulptūros, šokiu pasakodamos savo istoriją. Šilkiniai, baltos spalvos kostiumai, plazdantys architektūrinio paminklo erdvėje; šokio judesiai – nebilių skulptūrų išraiškos priemonė; pakilėta, atgimimo nuotaika; rimties, susikaupimo akimirkos –  šviesų ir muzikos fone, visą tai apjungiantis pasakojimas  apie meilės paiešką ir jos laukimą; apie susitinkančius ir išsiskiriančius žmonių likimus, apie vienatvę ir liūdesį su saikingu humoro jausmu ir žiupsneliu ironijos. Tačiau ne viskas taip dramatiška, nes net ir liūdesys šiame spektaklyje pateikiamas su Gyčio Ivanausko teatrui būdingu saikingu humoru ir ironija.


Scenoje atgis  Brigitos Urbietytės, Gyčio Ivanausko, Evaldo Taujanskio ir Eimučio Kvoščiausko kuriami personažai. Pirmą kartą scenoje, kartu su „Gyčio Ivanausko teatro“ kūrybine grupe, išvysime talentingą šokėją Iriną Nazarenko, žinomą kaip „Tu gali šokti“ projekto dalyvę, ketvirtosios vietos laimėtoją.


Šokio spektakliu bus stengiamasi perteikti didžiųjų metų švenčių laukimo nuojautą. Ypatingoje erdvėje sklindantis judesys bei garsas skatins nukeliauti į neatmenamus laikus, pasisemti šventinės nuotaikos... Gyčio Ivanausko teatras šį spektaklį – kaip kalėdinę dovaną – skiria savo ištikimiausiems žiūrovams bei tiems, kurie rengiasi tokiais tapti.
 

Spektaklis „Atgyjantys kūnai“ jau lapkričio 30 d. 19 val.  Šv. Kotrynos bažnyčioje (Vilnius).
Bilietus galima įsigyti bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius