-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Havana Social Club“ pristatomas tarptautinis džiazo projektas

Balandžio 1 dieną, trečiadienį, 20 val. „Havana Social Club“ bus pristatomas tarptautinis Kęstučio Vaiginio projektas (Lietuva-Italija-Suomija). Tai – unikalus tarptautinis projektas, kurį sudaro 3 skirtingų šalių muzikantai: (Kęstutis Vaiginis – saksofonai (Lietuva), Joonas Haavisto – pianinas (Suomija), Fulvio Buccafusco – kontrabosas (Italija), Marijus Aleksa – mušamieji (Lietuva)). Šio projekto autorius bei iniciatorius – Kęstutis Vaiginis.
Džiazas
Džiazas / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Džiazas Muzika

Visi šio projekto muzikantai yra unikalūs savo profesionalumu, grojama muzika ir, žinoma, muzikine patirtimi. 2009 metais Kęstučio Vaiginio kvartetas dalyvavo Kijevo džiazo festivalyje „Ednist“, kur puikiai pasirodė bei gavo šio festivalio diplomą.

 Žymus jaunosios kartos saksofonininkas Kęstutis Vaiginis, aktyvus ir brandžiai vertinamas muzikantas, dažnai koncertuojantis užsienyje ir kviečiamas  kone į visus žymiausius džiazo renginius Lietuvoje bei puikiai žinomas lietuvių publikai kaip tarptautinių projektų autorius ir jų lyderis. 2008 metais Niujorke įrašė naują kompaktinę plokštelę „Unexpected Choices“ su žymiais New York`o muzikantais – David Berkman, Hernan Romero, Austin Becker, Tatum Green Blatt, Andy Hunter, Linda Oh, Devin Gray ir Joey  Saylor. Tarp jo buvusių ir dabartinių scenos partnerių – Barbara Dennerlein, Daniel Messina, Hernan Romero, David Berkman, Randal Corsen, Bilal Karaman, Burak Bedikyan ir kt.

Suomių pianistas Joonas Haavisto 2006-aisiais tapo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje rengiamo tarptautinio džiazo pianistų konkurso „Džiazo improvizacija“ nugalėtoju. J. Haavisto tik nuo 16 metų skambina fortepijonu – prieš tai studijavo kontrabosą, bet  jau spėjo sulaukti pripažinimo savo šalyje ir užsienyje. J. Haavisto, kaip ir K. Vaiginis, džiazo studijas baigė JAV, kur muzikavo su vietos džiazo meistrais. Šiandien jaunas pianistas yra kelių džiazo grupių lyderis, vertinamas džiazo kompozitorius.

Prie šio projekto prisijungs puikiai Lietuvos publikai pažįstamas  Marijus Aleksa – būgnininkas, kuris dalyvauja žymiausiuose Lietuvoje rengiamuose muzikiniuose projektuose bei šiuo metu gyvenantis Londone ir muzikuojantis su žymiais džiazo bei funk-fusion muzikos atlikėjais.     

Projektą papildys ir puikus muzikantas iš Italijos – Fulvio Buccafusco. Kontrabosininkas, šiuo metu gyvenantis Londone bei baigiantis savo studijas Karališkoje džiazo akademijoje. Aktyviai dalyvauja Londono džiazo scenoje. Fulvio Buccafusco grojęs su tokiais žymiais atlikėjais, kaip: Conrad Herwig, Ralph Peterson, Brian Lynch, Craig Handy, Don Braden, David Berckman, Dena De Rose, Kurt Weiss, Valery Ponomarev, Miles Griffith, Steve Davis, Ron Jackson ir kt.

 Scenoje svečiai išgirs atliekamą originalią šių muzikantų džiazo muziką, kurioje atsispindės trijų skirtingų kultūrų braižas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius