Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgasis savaitgalis „Roller“ klube – išskirtiniu disco ritmu

Šį, ilgąjį, savaitgalį klubas „Roller“ siaus ypatingu ir išskirtiniu disco ritmu – tai bus tikras karnavalas, kurio metu kiekvienas gali pasijausti tarsi teminiame vakare ir begėdiškai šėlti iki paryčių, įskaičiuojant ir riedučių „traukinukus“, kurie nuolat puošia šokių aikštelę.
Riedučiai
Riedučiai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jau ketvirtadienį – kultiniu tapęs „Have to Hat“ vakarėlis, sutraukiantis minias disco entuziastų, užsidėjusių stilingas kepures, kepurėles ar net pavadinimų neturinčius galvos apdarus. Piratų ar elfų kepurės – čia ne naujiena, bet kai kurie klubo lankytojai išties nustebina – pasipuošia iš sovietinių aliumininių puodų, savomis rankomis pagamintų, „kepurių“. Šį kartą klubas „Roller“ kviečia pašėlti Madonnos disco stiliumi – įstabiomis ir elegantiškomis kepuraitėmis, o muzikine atmosfera rūpinsis klubo rezidentas, disco guru – DJ Boogie, žadantis ne vieną ir ne du Madonnos remiksus ar negirdėtas aranžuotes.

Penktadienį klubas „Roller“, pailsėjęs nuo kepurių ir viską, ką rado, padėjęs į radinių muziejų, siūlo kitą atrakciją – „99 red balloons” teminį vakarą. Vakarėlio metu lankytojai skęs raudonuose balionuose ir nepamirštamoje aštuoniasdešimtųjų atmosferoje su DJ Aldona, kurią jau drąsiai galima vadinti aštuoniasdešimtųjų muzikos puoselėtoja, žadančią nepamirštamą muzikinę programą.

Po gatvės muzikos dienos, šeštadienį, klube „Roller“ laukia „Disco muzikos naktis“, siūlanti muzikinį pasivaikščiojimą gatvėmis pakeisti į pasivažinėjimą riedučiais disco muzikos ritmu, kuris ir užbaigs „didįjį“ savaitgalį. Vakarėlio metu geriausią ir kokybiškiausią disco demonstruos šios srities virtuozai – DJ Sania, DJ Bool, DJ Boogie, iki paryčių neleisiantys pailsinti po Gatvės muzikos dienos pasivaikščiojimų ir taip pavargusių kojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius