Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaunas kviečia ruoštis Gatvės muzikos dienai

Ar jau pasižymėjai kalendoriuje gegužės 17 dieną? Ne? Ar nepameni, kas tuomet vyks? Juk tai Gatvės muzikos diena Kaune!
Šventės akimirkos
Šventės akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kas yra Gatvės muzikos diena? Tai šventė, kuomet įvairūs atlikėjai dalinasi savo talentu ir jungia miestą muzikos ritmu. Pati šventė atsirado 2007 metais, o nuo 2009 metų prie Gatvės Muzikos Dienos prisijungė ir Kaunas su 70 atlikėjų, muzikos grupių. Taip pat kiekvienais metais atlikėjų gausą papildo ir nesiregistravę dalyviai, kurie stebina žiūrovus savo sugebėjimais. Gatvės muzikos diena populiarėja ir kitose pasaulio šalyse. Gatvės muzikos dienos idėją parsivežė namo Rygos, Talino, Sankt Peterburgo bei Minsko renginių organizatoriai: Lietuvoje atsiradęs renginys po truputį ima plisti po pasaulį.O 2013 metais šventė vyko tuo pat metu ir Lietuvoje, ir Gruzijoje.

Taigi, kas vyks per Gatvės muzikos dieną Kaune? Tai renginys vykstantis visuomeniniu pagrindu, todėl visa šventė susideda iš savanorių, muzikantų, šokėjų, gatvės artistų ir aišku, talentų gerbėjų. Labai džiaugiamės, kad Kaune vykstanti šventė pernai buvo antra didžiausia Lietuvoje pagal dalyvių skaičių. Taigi tikimės, kad šiais metais dalyvių, gerbėjų ir praeivių bus dar daugiau! Šventėje nesvarbu nei išsilavinimas, nei amžius, nei tautybė, svarbiausia talentas, kurį norima atskleisti ir aišku muzika, kuri jau metų metus kuria bendrumo jausmą visuomenėje. Į Gatvės muzikos dieną Kaune kviečiame ne tik naujokus, bet ir tuos, kurie dalyvavo ne vieną kartą – juk kuo daugiau, kuo įvairiau, tuo smagiau!

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad pati Gatvės muzikos dienos šventė, kuri Kaune vyks jau šeštą kartą, gegužės 17 dieną bus visoje Laisvės alėjoje, Vilniaus universiteto Kauno humanitarinio fakulteto liepų kiemelyje, Ryšių kiemelyje 837. Dienos programa vyks nuo 12 iki 20 valandos, kurios metu galėsite ne tik sutikti ir pabendrauti bei išgirsti įvairių muzikantų, bet ir pamatyti šokėjų, kurie rodys savo programas prie Kauno miesto savivaldybės. Prie Soboro dalyvių ir praeivių lauks Flashmob'as, į kurį kviečiame visus prisijungti. O nuo 15 valandos nuo Soboro pajudės Muilo burbulų opera, kuri keliaus per visą Laivės alėją. 16 valandą prasidės gyvos muzikos pasirodymai Ryšių kiemelyje 837, kur bus ir renginio uždarymas su vakarine programa nuo 19:30 iki 22 valandos.

Iki šventės liko mažiau nei mėnuo. Kviečiame dalyvauti ir šiais metais tapti pirmaisiais pagal dalyvių skaičių visoje Lietuvoje! Atskleiskite turimus talentus ir pradžiuginkite Kauno miesto gyventojus ir svečius savo sugebėjimais. 

Daugiau informacijos galima rasti „Facebook“ puslapyje „Gatvės muzikos diena Kaune“, kuris nuolat atnaujinamas Tau svarbia informacija. Registracija vyksta http://gmd.lt tinklapyje.

Lauksime Tavęs gegužės 17 dieną. Nepamiršk atsinešti savo talento!

Renginio draugai: Kauno miesto savivaldybė, „Volfas Engelman“, „Nuova“, 15min.lt

Organizatorių nuotr./Gatvės muzikos dienos žemėlapis Kaune
Organizatorių nuotr./Gatvės muzikos dienos žemėlapis Kaune

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius