-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino teatras „Pasaka“ kviečia padovanoti senjorams popietę su kinu

Kartu su prasidėjusiu rudeniu į kino teatrą „Pasaka“ grįžo Senjorų arbatėlė, įdomiems filmams ir jaukiems pašnekesiams prie arbatos suburianti vyresnio amžiaus kino mėgėjus. Bendravimą ir gerą kiną skatinanti iniciatyva šiemet žengia dar vieną žingsnį ir pristato akciją „Nupirk senjorui bilietą į kiną“.
Iniciatyva „Padovanok senjorui bilietą“
Iniciatyva „Padovanok senjorui bilietą“ / Organizatorių nuotr.,

 „Pasakos“ kino teatro lankytojai kviečiami padovanoti senjorams popietę su kinu.

Neribotą iniciatyvos laikotarpį į specialius seansus nupirktą bilietą galima įmesti tam skirton dėžutėn kino teatre „Pasaka“ arba įteikti asmeniškai. Į dėžutę atkeliavę bilietai bus padovanoti nepasiturintiems senjorams.

„Surinktus bilietus perduosime mūsų kaimynams, bičiuliams – Šv.Ignoto bažnyčiai ir policijos kapelionui, kunigui Algirdui Toliatui. Jie pasirūpins, kad bilietai nukeliautų tiems senjorams, kurie neturi galimybių sumokėti net ir simbolinę kainą. Taip pat tiems, kurie prisibijo ateiti į kiną, nes seniai jame lankėsi, nėra pratę socializuotis, galvoja, kad yra per seni, kad filmai jiems jau neaktualūs,“ – plačiau akciją pristatė Senjorų arbatėlės iniciatorė Greta Akcijonaitė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Greta Akcijonaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Greta Akcijonaitė

Senjorų arbatėlė gimė iš noro į kino teatrą pritraukti įvairių žiūrovų, labiau atsižvelgiant į jų individualius poreikius. Vyresniems žmonėms kino seansai organizuojami jiems patogiu dienos metu. Už nedidelę kainą pristatomi nauji, tačiau kruopščiai atrinkti filmai. Jau šeštus metus skaičiuojanti iniciatyva siekia ne tik paįvairinti vyresnių žmonių laisvalaikį, bet ir sukurti erdvę bendravimui, naujoms pažintims ir draugystėms megztis. Senjorai kviečiami ateiti gerokai anksčiau prieš kino seansą, pasivaišinti arbata ir sausainiais, pasišnekučiuoti.

Viename pirmųjų šio sezono Senjorų arbatėlės seansų apsilankiusi ponia Eugenija pasidžiaugė, jog kino popietės tampa gera priežastimi atitrūkti nuo buities: „Vis proga išeiti žmonėms iš namų. Juk darbo visada atsiranda, tai kažkiek ištrūksti. Ar į kokį koncertą, ar į kiną. Tikrai geras dalykas.“

Svarbiausia – morališkai nepasekęs kinas

Paklausta, kaip atsirenka dominančius filmus, ponia Eugenija pastebėjo, jog ieško meniško, gilesnio kino. Dar viena ilgametė Senjorų arbatėlės lankytoja paantrino, jog itin reikšmingas filmų pasirinkimo kriterijus – profesionalūs aktoriai.

„Mums labai svarbu, kad repertuaras nebūtų morališkai pasenęs arba primityvus, rodome pačius naujausius filmus, kad ir senjorai žengtų koja kojon su kino ir kultūros aktualijomis, kad žinotų, ką žiūri jų anūkai“, – apie programos sudarymą pasakojo Greta Akcijonaitė.

„Senjorų arbatėlės“ seansuose žiūrovai laukiami kiekvieną ketvirtadienį, 15 val. Bilieto kaina – 1,45 EUR. Šią savaitę bent trumpam pamiršti rudenį ir pasidžiaugti šiltomis vasaros dienomis bei Italijos peizažais kvies drama „Stebuklai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius